26.01.2017

Essence Matt Matt Matt Lipglosslar.💄


Essence'in en son çıkan likit ruj serilerinden; mat bitiş vaat eden, hafif ve kremsi dokuya sahip, açık pembe ile koyu kırmızı arasında değişen beş farklı renk tonuna sahip Matt Matt Matt Lipglossları, yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.💄😊


 Kremsi ve köpük dokudaki bu lipglossların sünger aplikatörü oldukça yumuşak ama geniş ve ince uca sahip olmadığı için dudağa uygulanışı çok pratik değil. 

01 renk açık gül kurusu tonunda bir pembe. Bu renk ambalajında güzel görünse de uyguladıktan sonra pek hoşuma gitmedi. Likit rujlarda bu açık tonların dudakta kusursuz ve pürüzsüz görünmesi zor olabiliyor. Renk uygulandıktan sonra dudakta homojen şekilde dağılmıyor, çizgi çizgi bir görünüm oluşuyor. Pürüzsüz olmayan ve hasarlı bir görünüm oluşturduğundan dudaktaki duruşunu pek sevemedim.


03 vişne rengi ile bordo arasında bir ton. Bu renk 01'e nazaran hoşuma gitti.
Yapısını sevdim, dudak yüzeyinde daha homojen şekilde dağılıyor. Uygularken dudak kalemi ile uygulamak da fayda var. Oluşturduğu görünüm daha kusursuz ve pürüzsüz.

Glossların tamamen mat olduğunu ise söyleyemez, hafif bir nemli ve parlak yapıları mevcut. Kokusuz olsa idi benim için çok daha iyi olurdu, hafif bir vanilya-karamel kokusuna da sahipler.
Hiçbir şey yemeden dudakta 3- 4 saate kadar kalıcılığını koruyabiliyor. Fiyatları da çokça uygun olduğu için bu lipglossların günlük kullanım için ideal olduğunu düşünüyorum.


Fiyatı: 8,5 TL..

25.01.2017

Yeni Bir Alışveriş Deneyimi.


Reflections; kısa bir süre önce tanıştığım, birbirinden çeşitli renk, desen ve modellerde hem kaliteli hem de uygun fiyatlı iç giyim, mayo, ev giyim alanlarında faaliyet gösteren bir marka. 
Markanın online satış sitesi Reflections.com.tr. Sitede başta pijama takımları olmak üzere; gecelik,iç giyim,sabahlık,bikini, mayo ve aksesuar kategorilerinde ürünler bulunuyor.
Özellikle ev giyim-pijama kategorisinde birbirinden farklı ve çok şık tasarımların olduğunu söyleyebilirim. Göz atmanızda fayda var.😊

Ben siteden alışverişimi kısa bir süre önce gerçekleştirdim.Çok beğendiğim bu sabahlığı satın aldım. Ürün şu an sitede stok dışı görünüyor fakat kalitesi beklentimin üzerinde geldi, çok beğendim.😊

Sitede yer alan birçok ürünün fiyatı sahip oldukları kaliteye göre piyasa fiyatlarının çok altında bana göre. Ayrıca iç giyim ürünlerinin sadece 4,90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu da belirtmek isterim. 

Siparişim iki gün içerisinde kargoya verildi ve sitede tüm ürünler Türkiye'nin her yerine 2-4 iş günü içerisinde teslim ediliyor.Kargo gönderim ücreti yurtiçi kargo ile Türkiye'nin her yerine sabit 5 TL.  200 TL ve üzeri gönderimler ise ücretsiz.

Bu arada markanın instagram ve facebook sayfalarında sıklıkla hediye çekilişleri düzenleniyor. Takip etmenizi tavsiye ederim.😊


23.01.2017

Argan Naturel Kozmetik Lavanta Ürünleri...


Doğal cilt-vücut bakım ürünleri ile uzun süre önce tanışmış olduğum Argan Naturel Kozmetik ürünlerinden en son denemiş olduğum Lavanta içerikli  ürünleri: Lavanta&Neroli Sabun ve Lavanta Masaj Yağı blogda haftanın yeni konuğu.😊

 Lavanta&Neroli Sabun; lavanta, yatıştırıcı ve rahatlatıcı nitelikleriyle yanı sıra; yağı ile birlikte aynı zamanda antiseptik, antibakteriyel, antienflamatuar ve yara iyileştirici özelliklere sahip eşsiz bir bitki ve 
benim en sevdiğim bitkilerin başında geliyor. Neroli ise portakal çiçeğinden çıkarılan bir esans, çok hoş bir kokusu var. Lavantanın eşsiz kokusu ile birleşince bu sabun sadece kokusu için bile kullanılabilir izlenimi yaratıyor. 
Sabunun oldukça yumuşak bir yapısı var, kullanım esnasında ve sonrasında cilt yüzeyinde gerginlik-kuruluk hissi yaratmıyor.Ciltte bıraktığı ipeksi doku ve eşsiz kokusu bu sabunun en öne çıkan özellikleri.



 Lavanta Masaj Yağı; Yağ, masaj yağı olarak adlandırılsa da ben bu yağı daha çok vücut nemlendiricisi olarak kullandım.
Özellikle duştan sonra nemli cildime yeteri miktar ürünü masaj yaparak uyguluyorum.
Yağ, cilt tarafından kısa sürede emiliyor, geride yağlı bir doku kalmıyor.
Verdiği nemi cilt yüzeyinde uzun müddet tutuyor, cildi besliyor, cilt çok daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor. Lavantanın sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisini ise kısa sürede cildinizde hissediyorsunuz.


Bol lavantalı haftalar.😃


18.01.2017

Remington Proluxe Saç Maşası Deneyimi


Her ne kadar dalgalı saçlara sahip olmaktan memnun olsam da kısa süre de kabaran ve elektriklenen saç yapım, bir saç şekillendirici kullanımını zorunlu hale getiriyor. Kuaföre gitmek ise hala en son seçenek benim için.😊 Kısa bir süre öncesine kadar saçlarımı şekillendirmek için sıklıkla düzleştirici kullanıyordum ama gerek uzun saçlara fazla mesai harcaması gerek saç kusurlarını-kırıklarını fazlasıyla ortaya çıkarmasından dolayı bir süredir; yeni, saç tipime uygun ve istediğim doğal bukle görünümünü bana sunacak bir saç maşası arayışındaydım. Remington Proluxe Saç Maşası tam da ihtiyacım olduğu zamanda karşıma çıktı.😊

Ürünün, diğer saç maşalarından en önemli farkı maşa klipsinin çok kısa olması. Bu detay görünürde olumsuz bir özellik gibi algılansa da, ürünün kullanımını oldukça pratik hale getirip daha kısa sürede işleminizi tamamlama imkanı sunuyor. Ayrıca bir diğer kayda değer özelliği ise 32 mm plakası sayesinde saçta doğal bukleler oluşturması.

Ürün, pro+ayarına sahip olduğundan saçınızın yıpranmaması ve sağlıklı yapısını muhafaza etmeniz için daha düşük sıcaklıkta dahi saçı şekillendirme imkanı sunuyor.Isı derecesi 120 ile 210 derece arası.


Uygulamasına gelince; saçımızı şekillendirmeye saçın ucundan başlıyoruz, maşa klipsini açıp bir tutam saçı maşa klipsi ile silindirin arasına yerleştiriyoruz. Saç klipsin ucunda serbest görünürde kalmalı. Buklelerin şekil alması için ise 10 saniye yeterli. Sonrasında saçı açıp, bukleyi serbest bırakıyoruz. 
Sonuç; doğal saç dalgasına en yakın bukle görünümü ayrıca diğer saç şekillendiricilerine nazaran çok daha uzun süre bozulmadan şeklini koruyan doğal dalgalar. 


Oldukça memnun kaldığım, beklentilerimi fazlasıyla karşılayan Remington Proluxe Saç Maşası sayesinde kuaförde zaman harcamaya gerek kalmadan, çok kısa süre içerisinde zevkinize uygun saç stillerini oluşturabilir, en doğal saç bukleleri görünümünü yakalayabilir ve uzun süre bozulmayan saçlarınızın tadını çıkarabilirsiniz.😊


Ayrıca yeni Remington Proluxe ürünlerini hakkında daha ayrıntılı bilgi almak, ürün deneyimlerini okumak ve sürpriz Remington Proluxe ürünleri kazanmak için artikhazirsin.com sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.😊


16.01.2017

Siyah Süet Bot👢


Bir süredir siyah bir süet bot arayışındaydım, beklentilerime uygun bir modeli Zaful.com'da buldum. Sitede çok fazla model var, karar vermek biraz zor olsa da aldığım ürünün sitede yer alan görselden farklı olmamasına sevindim. Kalitesi de hiç fena değil, fiyatı ise yaklaşık 40 dolar. Topuğu tam istediğim gibi çok yüksek değil, sitede ürün numarası 37'den başlıyor ve 36-36,5 giydiğim için ben 37 sipariş verdim, hafif bir bolluk oldu ama malum kış ayları , kalın çorapla giyileceği için büyük ihtimal sorun olmaz diye umuyorum.😊😏



Zaful.com is an online shopping site I've recently discovered. The boots I picked and loved was about 40 dollars and   I recieved it with free shipping.
The site is pretty safe. The products I purchased are the same as the visuals and they look high in quality. Zaful.com is a site I will keep on shopping with its quality products, fast and secure service.

11.01.2017

Tabia Vişne Çekirdeği Yağı 🍒


Bir süredir cilt bakım rutinim de kullanıma devam ettiğim, kremlere nazaran nemlendirici  ve yumuşatıcı etkisini daha yoğun şekilde gözlemlediğim doğal yağlardan biri Tabia Vişne Çekirdeği Yağı.🍒

Tabia Vişne Çekirdeği Yağı, doğal vitamin bileşenleri, doymamış serbest yağ asitleri esterleri bileşimiyle, (linoleik asit, oleik asit, palmitik asit) güçlü antioksidan aktiviteye sahip tamamen doğal bir yağ ve özellikle akneli ciltler için kullanımı öngörülüyor.
Doğal nemlendirici etkisinden dolayı cilt kırışıklarında ve kurumuş-çatlamış ciltlerin bakımında özellikle öneriliyor. 

Bir süredir cildime nemlendirici olarak sadece Tabia Buğday Ruşeymi yağı (blogda yer alacak) ve Tabia Vişne Çekirdeği yağı uyguluyorum. Sabah ve akşam temizlenmiş yüzüme birkaç damla Vişne Çekirdeği yağını masaj yaparak yediriyorum. Yağ formasyonlu olmasına rağmen benim alerjik ve sivilceye çokça müsait cildimde akne, yağ bezesi vb. hiçbir alerjik reaksiyon göstermedi.
Ayrıca yağın yumuşatıcı etkisini cildinize uygular uygulamaz hissediyorsunuz ve sabahları daha pürüzsüz, daha aydınlık, nemlenmiş ve yumuşacık bir cilt yapısıyla karşılaşıyorsunuz. 

Ürünün benim için en önemli ve etkin sonucu ise özellikle alnımdaki - t bölgemdeki siyah noktaların görünümü gözle görülür oranda azaltmış olması oldu.Hiçbir peeling, yüz temizleme jeli, maske vb. ürünün bu alanda göstermediği etkiyi bu doğal Vişne çekirdeği yağı gösterdi ve benim cilt bakımında tamamen doğal ürünlere yönelme hevesimi arttırdı diyebilirim.😊



Fiyatı;50 ml, 27,50 TL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...