24.09.2010

VICHY-YENİ NORMADERM TRI-ACTIV

Dermatolojide en önemli problem: AKNE*
ÇÖZÜM: YENİ NORMADERM TRI-ACTIV
YAĞLI CİLT PROBLEMLERİNE KARŞI ÜÇ ETKİLİ BAKIM
TEK DOKUNUŞLA ÜÇ PERFORMANS
Laboratuarlarımız söz konusu olan tüm cilt problemleri yaklaşımlarını göz önünde tutarak, cilt üzerinde ayrıcalıklı bir buluş yaptılar.
Cilt problemi olan bir cildi, sağlıklı görünen ve güzel bir cilde dönüştürmek için, doğrudan doğruya ve sadece ilgili problemleri ile ilgilenmek yeterli değildir. Cildi matlaştırmak ve nemlendirmek sağlıklı görünen ve güzel bir cilt için gereklidir.
Laboratuarlarımız on taneyi aşkın molekülü incelediler ve tamamlayıcı etki yaratan 3 peeling aktifini seçtiler: SALİSİLİK ASİT, GLİKOLİK ASİT VE LHA.
Salisilik Asit: Dermatolojide güçlü ve hızlı etki eden peeling referans molekülüdür. Yağ içeren kanallardan ayırdığı birikmiş hücrelerle, tıkanmış gözenekleri açmayı sağlar.
Glikolik Asit: Küçük boyutuyla, epidermise nüfuz ederek, soyulmayı sağlamakta ve cilt yüzeyinin yenilenmesini desteklemektedir.
LHA: L’Oréal’in patentli molekülüdür. LHA cildi problemlerden kurtarmak için epidermisin yüzeyini nazikçe soymaktadır.
Cildin parlamasına sebep olan nedenlerle başa çıkan Normaderm’in ilk cilt bakım ürünü Tri-Activ’e, sebum karşıtı olan Silika Partikülleri ve deodorantların vazgeçilmez bileşeni olan ve suda kendi ağırlığının 3,5 katını emebilen Perlite, ilk defa bir yüz bakım ürününe entegre edildi.

ULTRA HIZLI GLOBAL ETKİNLİK
7 GÜNDE** DAHA SAĞLIKLI BİR CİLT GÖRÜNÜMÜ
YENİ FİYATI İLE
39,9***TL
HİPO-ALERJENİK – KOMEDOJENİK DEĞİLDİR – PARABEN İÇERMEZ


KAYNAK: Loreal Bülten

1 yorum:

lonca bilgisayar dedi ki...

Tüp bitince yapacağın yorumları mı beklesem yoksa direkt üstüne atlasam mı bunun savaşını veriyorum şimdilik sadece http://www.vichy.gen.tr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...