5.11.2010

Kırışıklara Karşı Etkili Silahınız Stivectin- SD sadece Sephora'da!



Yenilenen formülü ile Strivectin® sadece Sephora’da!

Strivectin® yenilenen formülü ve reçetesiyle, kırışıklara karşı savaşta etkili, her yaşa uygun YENİ NESİL SD serisi ile 8 haftada gözle görülür mükemmel sonuçlar sunuyor.

Bilim adamlarının ortaya koyduğu 3 tip kırışık bulunuyor:
- Genetik ya da güneş gibi çevresel etkenlerin sebep olduğu dudak üstü ve sabit dudak kırışıkları.
- En geniş kapsamlı kırışık kategorisini oluşturan dinamik kırışıklar: Yüz ifadeleri ve mimiklerle oluşan gülüş kırışıkları; kaş çevresinde, alın ve göz kenarlarında yerleşiyor, kaz ayakları adı verilen kırışıklar da bu gruba dahil oluyor.
- En derin kırışık tipini oluşturan katlı kırışıklar: Gıdı, sarkık cilt ve her türlü gevşek bölgenin dahil olduğu kırışıklıklar, cildin alt katmanlarındaki sorunlardan kaynaklanıyor.

Digital fotoğraflar ve doktor kontrolünde gerçekleştirilen testlerle etkinliği kanıtlanan ürünler, içerdikleri peptidle ciltteki kolajenlerin kalitesini artırıyor, Strivectin®’e patentli NIA-114 teknolojisi* ile hücrelerin DNA’sının yenilenmesine yardımcı oluyor. Doğal bitki özleri, seramidler ve antioksidanların birleşimi ise cildi yeniliyor ve nemlendiriyor.
* Patentli NIA-114 teknolojisi; ciltteki hücrelerin DNA’sını onarmaya yardımcı olan B3 vitamini, Niasin’den türetilmiştir.


Kaynak
: Sephora Bülten


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...