11.01.2012

The Body Shop'tan Yepyeni Chocomania Serisi


 CHOCOMANIA

3000 yıldan beri çikolata insanlığın en sevdiği tatlardan biri olmuş; kadından erkeğe, cinsiyet ve yaş ayrımı olmaksızın herkesin kalbinde taht kurmuştur. Ve şimdi çikolata sevenler için bir müjdemiz var! The Body Shop’un çikolata özlü yeni vücut serisi Chocomania ile tanışın!

Sevgililer Günü’nden hemen önce mağazalarımızda yerini alacak olan Chocomania serisi duyuları harekete geçiren, kokusuyla bağımlıklık yaratacak türden. Cildinizi çikolata cennetine taşıyan aromasıyla yumuşak bir tenin ve zevk veren çikolatanının gücüne karşı koyamayacaksınız.  

Zengin içeriği ve muhteşem dokusuyla, bizim için Chocomania serisinin kraliçesi Chocomania Body Butter! Her bir butter’ın içerisinde 12 adet Yerel Adil Ticaret ürünü bulunmaktadır. Baştan çıkarıcı etkisi ve yumuşak dokusu ile Chocomania Body Butter yoğun nemlendirici özelliği cildinizi tam 48 saat boyunca, eşsiz çikolata aromasıyla, nemlendirir.   

Tadına doyamayacaksınız ,biliyoruz; o yüzden Chocomania serisinde body butter, body scrub,  vücut losyonu, duş jeli, dudak koruyucu krem ve sabun gibi vücudunuzun tüm bakım ihtiyacını karşılayacak kadar çeşitli ürün seçeneğimiz mevcut.
  


3 ADIMDA ÇİKOLATA CENNETİNDESİNİZ!

1.      SCRUB İLE TAZE BİR CİLT

İlk adımımız ölü hücrelerden kurtulmak! Yapmanız gereken tek şey banyoya Chocomania Body Scrub ile girmeniz!

2.      DUŞ JELİ İLE ÇİKOLATAYA BANMIŞ TEMİZ BİR CİLT

Scrub’ınızı uyguladınız, sıra geldi çikolata aromalı köpüklü duş jeli keyfi ve kalp şeklinde çikolata sabuncuklara.

3.      KARŞI KONULMAZ ÇİKOLATA AROMASI İLE CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN
Hafif kremsi yapısıyla Chocomania Vücut Losyonu ile çikolata gibi kokmaya hazır mısınız? Peki ya 48 saate kadar nemlendirme sağlayan Chocomania Body Butter’a ne demeli? Merak etmeyin dudaklarınızı unutmadık. En lezzetli dudak koruyucunuz Chocomania serisinden!




ÖZEL ÜRETİM CHOCOMANIA ÜRÜNLERİ

Chocomania Body Butter: 200 ml.:  34,90 TL; 50 ml.: 14,90 TL: 200 ml ve 50 ml seçeneğiyle yanınızdan ayırmayacağınız bu body butter sayesinde cildiniz tam 48 saat nemli kalacak!

Chocomania Body Scrub: 200 ml, 34,90 TL: Enfes kokusu ile tüm ölü hücrelerden arınmanızı ve yumuşacık bir tene sahip olmanızı sağlar.

Chocomania Duş Jeli: 250 ml, 14,90 TL: Dökün ve köpürtün ve en tatlı banyo keyfine başlayın!

Chocomania Vücut Losyonu: 250 ml,  24,90 TL: Hafif kremsi yapısıyla duştan sonra ve ihtiyaç duyduğunuz her zaman uygulayın.

Chocomania Lip Butter: 10 ml, 14,90 TL: En yumuşak ve en lezzetli dudaklara Chocomania Lip Butter kullandıktan sonra ulaşacaksınız.

Chocomania Sabun: 100 gr, 6,90 TL,  Kalp şeklindeki minik sabunlar ile hem hijyenik hem de çikolata kokan ellere sahip olmanın lüksünü yaşayın.

Chocomania Sabun Poşeti: 4 adet 100 gr: 14,90 TL: Kalp şeklindeki minik sabunlar ile banyo keyfiniz ikiye katlanacak.
Basın Bülteni


2 yorum:

Grace Happy dedi ki...

ben bunun bı alman markasını kullanıyorum aynı bu serı mukemmel ama

Olcay Turkuaz dedi ki...

Bende bu bir çikolata tutkunu olarak çok merak ettim bu seriyi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...