17.01.2014

John Frieda Full Repair Ağırlık Yapmayan Onarıcı Sprey


Bir süredir kullandığım ve oldukça memnun kaldığım bir saç bakım ürünü JOHN  FRIEDA Full Repair Ağırlık Yapmayan Onarıcı Sprey, formülünde Omega-3 açısından zengin Inca Inchi Yağı bulunduruyor ve yıpranmış saç tellerini onarmaya yardımcı oluyor.

Ürün temizlenmiş ve ıslak saç uçlarına ya da saçın diğer hasarlı bölgelerine sonrasında durulama işlemi olmaksızın uygulanıyor. Saçlarında sık sık yağlanma problemi yaşayan biri olarak uygulama sonrası ürünün bu yönden de saçlarımda olumsuz bir etkisini görmedim.Gerçekten yapısı o kadar hafif ki, hiçbir şekilde saç da ağırlık hissi yaratmıyor.

Özellikle saçıma uygulayacağım bir ısı işleminden önce saç uçlarıma bu spreyi sıkıyorum.Uzun süredir saç uçlarıma makas vurmadığım halde kırıklar gözüme eskisi kadar çarpmıyor.Ayrıca ürünü uyguladığım zaman maksimum hızda elektriklenen saçlarım daha uslu duruyor ve saçıma verdiğim şeklin daha uzun müddet görünürde kalmasına yardımcı oluyor.

Ürün ayrıyetten ısının neden olduğu saç kırılmalarına karşı da koruma sağlıyormuş. Kullanımı da oldukça pratik olan ve bittikten sonra tekrar denemek isteyeceğim bir ürün. Fiyatı da oldukça uygun; 24,50 TL...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...