13.05.2014

Matrix Biolage Colorcarethérapie...


Bir süredir saç bakım rutinimde bana eşlik eden, kullandığım süre zarfında çokça memnun kaldığım ve olumlu etkilerini de saçlarımda kısa sürede gözlemlediğim  Matrix Biolage Colorcarethérapie serisi, içeriğinde besleyici amber çiçeği, turunçgil özleri ve soya proteini barındırıyor.
Seri  UV filtresi ve antioksidan etkisi gösteren ayçiçeği tohumu yağı ile saçı güneşin zararlı etkileri ve diğer dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olurken, saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor.
Serinin ürünlerini aksatmadan saçlarıma uyguluyorum. Yumuşak ve parlak görünümlü saçlar gözlemlediğim ilk etkileri oldu. Saçlarım, uçlara doğru kuruyan , ısı işlemlerine ve kimyasallara karşı oldukça hassas.Aynı zamanda kolay kırılan bir yapısı olduğundan havadaki nemi çabucak emip kabarık ve elektrikli bir saç görünümü sıklıkla yaşadığım bir problem. 


Serinin, saçlarımda elektriklenmeyi kısmi olarak azalttığını ve içeriğinde yer alan vitaminler sebebiyle saç hacmini koruyup herhangi bir ısı-şekillendirme işlemi görmeden saçlarımın doğal şekliyle de kullanımına imkan tanıması ürünlerin saçlarıma sunduğu avantajlar oldu.
&
Matrix Biolage Colorcarethérapie serisi dışında saçlarımdaki elektriklenme problemine çok daha iyi çözüm sunabileceğini düşündüğüm Matrix Biolage Pürüzsüzleştirici Seri Sarı Kamelya çiçeği tohumu içeren Smooththérapie serisi denemek istediğim bir diğer seri olucak...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...