21.08.2014

OHTpeptide3 Canlandırıcı Göz Kremi


Helix-D Göz Serumu'ndan  sonra, göz bakım ürünleri içerisinde kullanımına ara vermeden devam ettiğim ve göz çevremde benzer olumlu geri dönüşlerini aldığım bir ürün OHTpeptide3 Canlandırıcı Göz Kremi oldu.

OHTpeptide3 Canlandırıcı Göz Kremi, göz çevresinde zamanla oluşan problemlerin büyük bir kısmıyla mücadele edecek bir yapı ve hedefle oluşturulmuş. İnce çizgi, kırışıklıklar, torbalanma, koyu halkalar, göz kapağı sarkması, nemsiz göz çevresi gibi...

Ürünün içeriğini; yeni jenerasyon peptidler ile karpuz kabuğu ekstresi, mercimek ekstresi ve ham elmanın kombinasyonundan oluşan özel etken maddeler oluşturuyor.

Uygulanışı:Kuru ve temiz göz çevresine sabah ve gece olmak üzere günde iki defa ince bir tabaka halinde ürün tamamen emilinceye kadar dairesel hareketlerle uygulanıyor.


Oldukça hızlı emilen bir formüle sahip olduğundan yüzeyde yağlı bir görünüm bırakmaması ve göz çevresini gün boyu nemlendirme seviyesi ürünün en önemli geri dönüşlerinden biri.

Uzun süreli kullanım sonucu gözlemleyebildiğim diğer etkiler; herhangi bir hassasiyet hissi dahi yaşamadan; göz çevremdeki  ince çizgileri onarma, daha sıkı ve daha aydınlık bir göz çevresi görünümü oldu.


Krem, yoğun aynı zamanda da çok hafif bir yapıya sahip.. Sürümü kolay, nemlendirme seviyesi kusursuz.

Fiyatı: 202 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...