24.02.2016

Yeni Bir Alışveriş Sitesi




Günümüzde online alışveriş seçeneği hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu diyebiliriz. Zaman kısıtlamasının olmaması, ürünleri karşılaştırma seçeneği sunuyor olması, hem ürünlerin çoğunlukla daha uygun fiyatta satışa sunuluyor olması, hem de indirim-hediye çeki vb. uygulamalar online alıveriş tutkusunu her geçen gün daha da arttırıyor. Sadece kozmetik ve tekstil değil, yiyecekten, ayakkabıya, aksesuardan ,ev aletlerine kadar akla gelebilecek her şeyi internetten satın alabiliyoruz artık. 
En yeni tanıştığım bu online satış sitelerinden biri de gerek ürün çeşitliği gerek fiyatlarının her bütçeye uygunluğu sebebiyle tercih edilebilir bir online alışveriş sitesi olan Muniteks oldu.

Sitede, eşofman ve pijama takımları başta olmak üzere; gecelik,iç giyim, sabahlık ve aksesuar kategorilerinde ürünler bulunuyor.Sitede 100 TL ve üzeri gönderimler ücretsiz gerçekleştiriliyor. 100 TL altındaki siparişlerde ise kargo ücreti 7,99 TL.


Birçoğumuz için online alışveriş esnasında duyulan en büyük endişelerden biri, kredi kartı bilgilerinin çalınması. Bu probleme yönelik olarak sitede güvenli ödeme seçeneği için 128BIT SSL sertifikası kullanılıyor.

Ayrıca  web sitelerine özel bir kampanyayla sitelerine üye olan herkes %10 indirimin sahibi oluyor.

İndirim Kodu: MUN10

Kaliteli ev giyim-iç giyim ürünleri arayanlara özellikle tavsiye edebileceğim bir online alışveriş sitesi www.muniteks.com.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...