23.02.2018

DermaDerm Doğal Defne Şampuanı🌿


Uzun sayılabilecek bir süreden sonra nihayet bir kozmetik-güzellik paylaşımı blogda yerini aldı.😊 

Bir süredir saçlarım için DermaDerm markasının 7 çeşit bitki özü içeren, saç dökülmesi ve incelmesine karşı Doğal Defne Şampuanını kullanıyorum. Şampuan boyalı saçlar dahil her saç tipine uygun.
Şampuanın içeriğinde zeytinyağı ve Provitamin B5 yer alıyor. Yıpranmış-kırılmış saçları onarmayı, zayıf-ince telli saçların güçlenmesini, dolgun ve parlak bir görünüme sahip olmasını vaad ediyor.

Ürünün benim için en öne çıkan özelliklerinden biri; yoğun defne ve ilave bitki özlerinin muhteşem uyumu ile ortaya çıkan aroması.😊🌿  Bu şampuanı benim için vazgeçilmez kılan en önemli detay. 😊 

Ürün, ıslak saça masaj yaparak uygulanıp, 2 dakika saç derisinde bekletilip, sonrasında durulanıyor.


Ürünü kullanım süresi boyunca gözlemlediğim etkiler; saçlarımın daha az dökülmesi ve kepek probleminin azalması oldu.Bunun dışında şampuanın belirgin bir yumuşatıcı ve içerdiği defne özünden dolayı saçlara verdiği parlaklık ve hacim etkisi de mevcut. Şampuanın gözle görülür yumuşatıcı özelliğinin kuru-incelmiş ve cansız saç uçlarıma da belirgin bir etkisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.


 Benim gibi defne aromasını sevenler için tercihini doğal içerikli bir şampuandan yana kullanmak isteyenlere bu şampuanı önerebilirim.

Mutlu Haftasonları.😊 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...