18.03.2021

Cire Aseptine Ayak Bakım Kremi

 
Uzun bir müddet sonra Cire Aseptine markası ait bir ürün ''Ayak Bakım Kremi'' cilt-vücut bakım rutinime dahil oldu.

*Öncelikle krem; içeriğinde yer alan Aloe Vera sayesinde yıpranmış ve yoğun kuruluk problemi yaşayan ayak ve topuk derisine ihtiyacı olan bakımı yapıp, cildi nemlendiriyor ve yumuşatıyor.

*İlaveten formülünde yer alan Salisik Asit, topukların üzerindeki sertleşmiş- ölü derinin soyulmasını kolaylaştırırken, Çinko Oksit ise terleme ve kötü kokunun giderilmesine yardımcı oluyor. 

Uygulanışına gelince; kremi, temizlenmiş ve kurulanmış ayak-topuk bölgesine masaj yaparak, krem cilt yüzeyinden tamamen emilinceye kadar ilgili bölgeye uyguluyorsunuz.


Ben de ürünü, özellikle çatlamış-sertleşmiş ve yer yer pul pul dökülmelerin görüldüğü topuklarımın üzerine uyguladım. Düzenli kullanımda topuklardaki çatlamış- sertleşmiş bölgelerin yavaş yavaş ortadan kalktığını ve yeteri miktar nem sayesinde ayak-topuk derisinin yumuşadığını gözlemleyebiliyorsunuz .

Yaklaşan bahar-yaz ayları için ayak-topuk bölgesinin ihtiyacını karşılayacak uygun fiyatlı bir bakım ürünü arayışında iseniz  Cire Aseptine  ''Ayak Bakım Kremi''ni önerebilirim.


Mutlu haftalar

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...