12.08.2024

Mhysaa Natural Aloe Vera&Kafeinli Göz Kremi


Son kullandığım cilt bakım ürünlerinden biri yeni tanışma fırsatı bulduğum, doğal içerikleriyle öne çıkan bir markaya ait Mhyssa Natural Aloe Vera ve Kafeinli Göz Bakım Kremi.

 Ürünün içeriğinde; aloe vera, kuşburnu çekirdeği yağı, kafein ve E vitamini bulunuyor.


Ürüne, özellikle göz bakım ürünlerinde sıklıkla tercih ettiğim içeriklerin başında gelen kafeinin yer almasından dolayı bir şans vermek istedim. Fakat ne yazık ki bu ürün, kafeinin gerek kokusu, gerek göz çevresine (şişkinlik vs.) etkisini hiç hissetmediğim bir ürün oldu. Buna mukabil, üründe içerik bilgisinde belirtilmese de yoğun bir lavanta aroması mevcut, hatta üründe en keskin hissedilen içerik lavanta diyebilirim, kuvvetle muhtemel lavanta yağı da üründe yer edinen bitkisel içeriklerden biri.

Belirttiğim gibi, ürünü önce göz çevremde kullanmaya başladığımda, ilgili bölgede kullanımının herhangi bir artısını görmedim, bu sebeple kısa bir süre sonra göz çevremde kullanımına ara verip, ürüne yüz bölgemde bir şans vermek istedim, geceleri kullanımının daha uygun olacağını düşündüğüm için de, yatmadan önce cüzi miktar ürünü yüzüme uyguladım. Yoğun bitkisel içeriğine rağmen, ürün cildimde herhangi bir olumsuz reaksiyona sebebiyet vermedi, sabahları daha yumuşak ve daha nemli bir cilt dokusu ile karşılaştım. Tekrar şans vereceğim ürünlerden biri olabilir mi emin değilim ama fiyatının oldukça uygun olduğunu , temiz ve doğal içerikli ürünleri cilt bakım rutinine dahil etmek isteyenler için bir şans verilebilecek ürünlerden biri olduğunu belirtebilirim.


Mutlu Haftalar,


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...