7.01.2011

The Body Shop'dan Yeni Kış Sezonel Makyaj Serisi...




Işıltı ve parlaklığa hazır mısınız? Kışa özel yeni makyaj serimizle yeni yılda göz kamaştıracaksınız. Far seti, lip gloss ve eşsiz ışıltılı vücut spreyi ile gittiğiniz her yerde fark edilecek; içerdikleri Yerel Adil Ticaret programıyla elde edilen marula yağı, kakao ve natürel zeytin yağı ile cildinizin beslendiğini fark edeceksiniz.






SPARKLER

Bu sezon için sınırlı üretilen Sparkler ışıltılı vücut spreyi cildinizde inci parlaklığı yaratıken zerafetinizi pekiştirecek. Spreyi tüm dekolte, omuz ve boyun bölgenize uygulayabilir ya da pudra süngerine hafifçe püskürterek yanaklarınıza etkileyici bir aydınlık katabilirsiniz.


FAR PALETİ

Göz alıcı bakışlar ve etkileyici dumanlı gözler için, rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz far setleri. Namibya’dan cilde bakım yapan Adil Yerel Ticaret ürünü marula yağı içeren; 01 ve 02 tonlarında bulunan bu paletlerle hem gündüz hem gece makyajınızı kolaylıkla uygulayabileceksiniz.

LOVE GLOSS

Bu kışın favorisi ışıltılı görünümü tamamlayacak, dudaklarınıza dolgunluk ve parlaklık verecek bu iki yeni gloss Adil Yerel Ticaret ürünü organik natürel hindistan cevizi yağı ile balmumu, marula ve kakao yağı içerir.


Kaynak; The Body Shop Bülten

3 yorum:

paşam41 dedi ki...

ilk defa duyudum ürünleri beğendim özellikle ışıltılı vücut spreyi şişe tasarımına bayıldım pompalı çok hoş zaten belli kaliteli ürünler belki bir gün kampanya yaparsın dimi cnm deneme şansına sahip oluruz :)

Olcay Turkuaz dedi ki...

canım ,body shop'un yeni ürün serisi bunlar:))

inşallah diyorum :))
muckk:))

paşam41 dedi ki...

teşekkürler cnm bilgilendirme için :))mucakss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...