8.01.2011

GoodSkin Labs-Filextra


FilextraTM GoodSkin Labs, cilt bakımı alanındaki en son yeniliği olan FilextraTM Yüz Hacim Kazandırma Kremi'ni sunar.

Bu ürün cildinizin zaman içinde kaybettiği gençlik hacmini gözle görülür şekilde yeniden kazanmasına katkıda bulunan ve yüzde dolgunluk kaybını önlemeye yardımcı olan bir yüz nemlendiricisidir. Filextra, parlaklığını anında arttıran ve aynı zamanda uzun vadede cildin doğal kolajen üretimini harekete geçiren bileşenlerden oluşan güçlü bir karışım sunar. Popüler olan cilt doldurma gibi invaziv ve maliyetli uygulamalara alternatif olarak geliştirilen Filextra ciltteki çukurları gözle görülür şekilde doldurur.

Filextra cilt bakımındaki en son gelişmeler ve bileşenler sayesinde hem yüzde çöküntü oluşmasına, parlaklık kaybına çözüm getirir. GoodSkin Labs'in patentli Glowcel teknolojisi sayesinde kısa süre içinde gençlik parıltınıza ve sağlıklı ışıltınıza anında yeniden kavuşursunuz.

Uzun vadede Filextra'nın Üç Etkili Yeniden Yapılandırma işlevi doğal kolajen üretimini arttırmak için çalışır ve böylelikle yüz çökmesi'nin etkilerinde üç aşamada gözle görülür düzelme sağlanır.

Aşama 1: Yeniden yapılandırma cilt daha pürüzsüz ve daha sıkı hale gelmek üzere harekete geçirilir. Dermatolog tedavilerinde kullanılan bir bileşenin topikal bir biçimi olan HyActive®, doğal Hyaluronik Asit takviyesi yaparken Doğal Kolajen Arttırıcılar daha dayanıklı, güçlü bir cilt yapısı yaratır.
Aşama 2: Yeniden doldurma Bir GoodSkin Labs buluşu olan Refill AqualanceTM, cilt hücrelerinde idalde olması gereken H2O düzeyini yeniden ulaşılmasına katkıda bulunarak çöken ve doldurulması gereken yüz kontürlerinin genç görünümlü dolgunluğunu yeniden kazanmasına yardımcı olur.
Aşama 3: Yeniden hacim kazandırma Gelişmiş bir lipit doldurma kompleksi ciltteki çukurları doldurur ve takviye edilen H2O'nun etrafını sararak koruyucu bir bariyer oluşturur, böylelikle cilt yeniden hacim kazanmasını sağlayacak olan temel nem düzeyini korur.



Kaynak;Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...