5.03.2012

KİEHL'S Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser



KİEHL'S Rare Earth serisi Brezilya daki Amazon nehrinin ağzında bulunan Marjo adasından elde edilen Amazon Beyaz Kili kullanılarak üretilen bir seri.
Ürünün vadettikleri; 

-Genişlemiş gözeneklerin görünümünü azaltır.
-Cilde taze ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.
-Cildin yüzeyindeki toksinleri arındırır.
-Cildin üst yüzeyinde zarif bir arınma sağlar.

Daha önce bu serinin Rare Earth Pore Cleansing Masque yani Gözenekleri DerinlemesineTemizleyen Maskesini kısa süreli de olsa deneme şansım olmuştu ve deneme fırsatı bulan herkesin üzerinde birleştiği gibi gerçekten mucizevi bir ürün,şu ana kadar cildim üzerinde  en iyi sonucu aldığım maskeydi kesinlikle :)


KİEHL'S Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser da aynı maskesi gibi içeriğinde Amazon beyaz kili barındırıyor.Bu kil cildi toksinlerden,aşırı yağ ve kirden arındırıp cildin daha taze ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına etki ediyor.
 Ürünü banyo sonrasında kullanıyorum ve daha temiz ve sağlıklı bir cilt yapısı şimdiye kadar gözlemlediklerim..Ayrıca hassas bir cilt yapısına sahip olduğum halde ürünün herhangi bir yan etkisiyle de karşılaşmadım şu ana kadar.
Çok fazla genişlemiş gözeneklere sahip değilim ama ille de bu seriyi denemek ve gözenek sorununu çözmek isteyenlere ilk önce Kiehl's Rare Earth Pore Cleansing Masque'ı öneririm kesinlikle:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...