13.06.2012

Argan Naturel Kozmetik Ürünleri



Ürünlerinde organik zeytinyağı ,sertifikalı yağlar,dünya coğrafyasından toplanan iyileştirici özelliği olan aromaterapik yağlar, bitki özleri ve yenilebilir hammaddeler kullanan Argan Naturel Kozmetik ürünleri 150'yi aşan ürün çeşidi ile el yapımı doğal kozmetik ürünleri üretiyor.
Ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ,süt ve bal dışında hayvansal madde içermiyor,ürünlerde paraben, SLS ve sentetik koku yer almıyor.


Doğal içerikli ürünleri ve buna paralel şık ambalajlarıyla da dikkatimi Argan Naturel Kozmetik ürünlerinden bazılarını tanıyalım...


Çilek&Yoğurt Katı Krem

Bir krem bu kadar hoş koku yayabilir sanırım, her ne kadar sabun görüntüsünde olsa da el sıcaklığında yumuşatılıp kullanıma hazır hale getirilen el,yüz ve vücut nemlendiricisi olarak kullanılabilen, klasik krem anlayışından sıkılanlara farklı bir alternatif.

Kaş&Kirpik Bakım Yağı

Çörek otu yağı, Susam yağı, Sarmısak özü,Buğday yağı içeren organik zeytinyağı ve %100 doğal yağlarla zenginleştirilen hem kaş hem kirpik gibi tüy köklerini besleyecek iki adet ürün şık ahşap kutuda...

Nane Çamuru (Yüz ve El ) Maskesi

Ciltte nane ferahlığı.
Ölü hücreleri, kiri ve makyajı derinlemesine temizleyen nane çamuru ,cildin yenilenmesine, temiz ve ferah bir görünüm almasına katkıda bulunuyor.
Doğal Avokado,zeytinyağı,sebze gliserini ve shea yağı yağı ile kan dolaşımını düzenleyen saf temel yağlar maskenin içeriğini oluşturuyor.

Yasemin Yüz ve Vücut Kil Maskesi

Yasemin yağı,ceviz, susam ,fıstık, jojoba, akşamcuha çiçeği ve kayısı yağları içeren organik Asos zeytinyağı, Aloe vera jeli ile hem peeling hem cildin mineral ihtiyacını karşılayabilecek öğütülmüş kil katkılı hem temizleyici hem besleyici maske.

Algisio Göz Bakım Kremi

Cildi onaran ,kırışıklıklara karşı etkili , aktif maddeler ve deniz yosunu içeren anti aging etkili bu kremin en önemli özelliği gözlerin şişmesini engellemesi.
Manuronic asit,aloe vera,siyah kuş üzümü,yıldız çiçekleri,karanfil ve doğal E vitamini  içeriyor.

 ArganYüz Bakım Kremi

Ürün, Fas'ın sıvı altını olarak tanımlanan ve çok zor üretilen Argan yağı içeriyor. Bu sebeple ürüne adını vermiş. Aynı zamanda hem kuru hem de yağlı ciltlerin ciltteki sebum dengesini ayarlayan Portakal çiçeklerinin kokusunu taşıyan Neroli yağının Argan bitkisiyle birleşiminden oluşan bu ürün Anti aging etkili. 

Portakal Masaj Yağı

Ciltteki çatlak ve kırışıkların onarılmasına ve cildin yumuşaklık kazanmasına yardımcı , kan dolaşımını hızlandıran, özellikle tırnaklar için antiseptik özellik taşıyan ferahlatıcı yağ.


Defne Rom Sabunu

Asos bölgesinden organik zeytinyağı , Akşamcuha çiçeği, Macadamia, jojoba, shea ,fıstık, ceviz , üzüm çekirdeği ve Hint yarım adasından hint yağı içeren baharat ve meyvelerin harmanlandığı bu sabun aynı zamanda Shea yağının cildi onaran ve sıkılaştıran etkisiyle Karadeniz'den toplanan orman defnesinin özel bir birleşimi.



Argan Kozmetik ürün grubunda ilaveten banyo sütleri, banyo tuzları, spa tabletleri, şampuanlar, peelingler, katı parfümler,dudak kremleri ve güneş bakım ürünleri de bulunuyor.

Cildimiz için doğal ve katkı maddesiz ürünlerin günden güne önem kazandığını varsayarsak, Argan Kozmetik envai çeşit bitki , yağ ve meyve özleriyle hazırladığı el yapımı ürünleriyle cildinde doğal içerikleriklerden vazgeçmeyen tüketicilere farklı bir alternatif sunuyor.



4 yorum:

wehau dedi ki...

satın almak için kullandıktan sonraki yorumlarınızı bekliyoruz hepsi çok güzel görünüyor merak içindeyiz...

Olcay Turkuaz dedi ki...

Teşekkür ederim wehau; yasemin kil maskesini denedim şimdilik, çok beğendim, sivilceli ve yağlı ciltler için çok uygun her ne kadar içinde çeşitli yağlar olsa da kil oranı çok yüksek bir çamur maskesi gibi cilde sürünce:)
Kuruyunca ciltteki fazla yağı hemen alıyor.

en kısa zamanda bloğumda paylaşıcam zaten:)

sevgiler

Harmonia Axyridis dedi ki...

bu markanın ürünlerine nasıl ulaşabiliriz? ben paçulili şampuanı ve şaraplı sabunu arıyorum =)

Olcay Turkuaz dedi ki...

Hanım Böceği;Online satışın yapıldığı web siteleri mevcut:) Adresi; http://argan.com.tr/ ,burdan satın alabilirsin,,

sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...