31.08.2012

Bakım- 'Argan Naturel Vücut Bakım Ürünleri'


.Argan Naturel Kozmetiğin Navaho Vücut Emülsiyonu(Kremi) ve Vücut Bakım Losyonu, vücut bakımında doğal içerikli ürünleri cilddinden eksik etmeyen ya da naturel ürünleri kullanmaya yeni başlayanlar için önerebileceğim iki ürün.



İkisinin de yapıları oldukça hafif. Bu durumda ürünlerin %98 doğal içerikli olmalarının payı büyük. Ama Navaho Vücut Emülsiyonun losyona nazaran vücuda etki mekanizması daha fazla.Bu durum farklı görevleri bebaberinde getirmesinden kaynaklanıyor . Mesela dengeleyici ve sıkılaştırıcı özelliğiyle selülitin engellenmesine yardımcı oluyor.Ayrıca cildi onarıp ,hamilelik sırasında kullanıldığı taktirde doğum çizgileri oluşumunu yavaşlatıyor.Cildi kusursuz nemlendirme özelliğini de unutmayalım:)


 İçeriklerinde yer alan bitkisel özler iki ürünü birbirinden kolayca ayırt etmemi sağlayan bir özelliği ön plana çıkarıyor.Koku.
 Navaho Vücut Emülsiyonunun  içeriğinde yer alan Lemongrass (Limonotu) kokusu oldukça belirgin. Bitkisel özlerden ve  kokularından rahatsız olmayanlar için bir sorun teşkil etmez büyük ihtimal ama altını çizmekte fayda var.

Ürün; içeriğindeki Lemongrass (Limonotu) ile enerji verici ve dengeleyici, Frankincense ile olgun ciltlerde anti- aging etkili, portakal ve lavanta ile iyileştirici, hint yağı, zeytinyağı ve doğal asitlerle cilt besleyici, bitkisel gliserin ile doğal bir nemlendirici özelliğinde.
Kısa süreli kullanımda dahi cildimde olumlu sonuçlarını alabildiğim bir ürün.

*Ürün 250ml'lik pratik pompalı ambalajında ve fiyatı 75 TL.*



Vücut Bakım Losyonu nun Navaho Nücut Emülsiyonun'dan farkı su bazlı olması ve kıvamının losyon sıfatında olması dolayısıyla biraz daha akıcı olması.Özellikle duş sonrası uyguladığım bir ürün. Vücudu yağlandırmadan nemlendiriyor. Ayrıca Navaho Vücut emülsüyonuna nazaran kokusu çok daha hafif.Tüm cilt tiplerine uygun oluşu ve benim gibi hassas cilt yapısına sahip olanlar için dahi cilt yüzeyinde herhangi bir olumsuz etkiye sebep olmaması ürünün artılarından.

 * Ürünün 250 ml'lik fiyatı 65 TL.*

Vücut bakımının önemli bir parçası olan nemlendirme görevini her iki ürün de fazlasıyla yerine getiriyor. Siz de benim gibi hem cilt hem de vücut bakım ürünlerinde doğallıktan yana iseniz eğer, her iki ürünü de kesinlikle denemenizi tavsiye ederim...


*Argan Naturel Kozmetik ürünleri kısa bir süre önce Limango web sitesinde indirimli fiyatlarla satıştaydı ve yanılmıyorsam yine kısa bir süre sonra (Eylül ortası) tekrar Limango da cilt ve vücut bakım ürünleri tüketicilerle buluşacak. İlgilenenlere duyurulur:)*

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...