23.09.2013

Kiehl's Ultra Facial Tinted Moisturizer SPF 15


Kendisi için emektar Kiehl's ürünüm desem yeridir sanırım,çok bereketli olmasından mıdır yoksa cildimin durumuna göre zaman zaman oldukça sık zaman zaman aralıklı kullanmamdan mıdır bilinmez ürünü denemeye başlayalı iki yıl olucak neredeyse ve ürünün bitiş çizgisini görmeye pek niyeti yok:) Evet bahsi geçen ürün Kiehl's'ın  bence en başarılı serilerinden biri olan Ultra Facial serisinden SPF 15 güneş koruması da içeren çok kısa sürede emilip cilde doğal görünüm sunan ,renkli nemlendiricisi Ultra Facial Tinted Moisturizer...


*Kendisi cildimde denediğim ilk renkli nemlendirici.Ürünün iki tonu mevcut.Uzun süredir kullanmakta olduğum Light rengi ten rengimle büyük nicelikte uyum sağladı,(Fotoda ürünün rengi belli olsun diye cilt yüzeyinde çok fazla dağıtmadım) bu sebepten ötürü cildimde ton uyuşmazlığını az yaşadığım nadir ten ürünlerinden birisidir kendisi ayrıca yaz aylarında o kısmi ton uyuşmazlığı da ortadan kalkıp , ten rengimle tamamen uyum sağlıyor:) Her ne kadar yazın, ürünün içerdiği 15 koruma faktörü az gelse de ürünü dönemsel kullanıma dahil etmedim hiç. Yaz -kış her daim elimin altında olan bir ürün oldu hep.
*Ürün, akışkan bir yapıya sahip, kapatıcılık derecesi bb kremlere göre çok daha az.Özellikle ürünü cilt yüzeyinde klasik bir nemlendirici gibi dağıtırsanız kapatıcılığı sıfıra iniyor evet, ama ben daha çok ürünü bb krem gibi kullanma taraftarıyım,cilt yüzeyine çok fazla yedirmiyorum, öncesinde cildi yeteri kadar nemlendirdikten sonra tabi ki de:)
*Hassasiyet derecesi-kızarıklık-alerji oluşumu vs- üründe sanırım sıfıra yakındır, çok da hassas bir cilt yapısına sahip olduğum halde cilt yüzeyinde hiç sorun yaşamadığım bir ürün oldu. Ayrıca benim ne yazık ki yağlıya dönük olan cildime de herhangi bir yağlandırma vb. bir sorun da yaratmamıştır. 

Elimdeki ürün 75 ml ve bence oldukça bereketli bir ürün:) Fiyatı ise 45 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...