2.12.2013

Kiehl's Super Multi-Corrective Cream.


Kiehl's'ın en son tanıştığım ve yaklaşık iki haftadır kullanımına devam etiğim Super Multi-Corrective Cream elime daha öncesinde ulaşmış olmasına rağmen cilt hassasiyetinin arttığı ve bu sebepten cildime kullandığım ürün sayısını azalttığım bir döneme denk gelmişti ürünle tanışma dönemi ve bende bu sebepten kullanımını ertelemiştim.
 Bu kremin asıl işlevlerini belirtmeden önce, yapısı oldukça hafif ,kullanımı cildi yormayan sadece nemlendirme görevini bile fazlasıyla yerine getiren bir krem ve yapısı Kiehl's'ın cildimi fazlasıyla memnun eden Ultra Facial Cream'e biraz benziyor. Fakat bu kremin sunduğu tek etki yeteri miktarda nemlendirilmiş bir cilt değil tabi ki, bu yönüyle benden fazlasıyla geçer not alsa da kendisi ciltteki yaşlanma belirtilerine karşı ortaya çıkarılmış bir formül.
Peki nedir bu kremin olumlu geri dönüşlerini cildimizde gözlemlememizi sağlayacak o yaşlanma belirtileri? Pek tabi ki hepimizin bilgisi dahilinde olan çizgi&kırışıklıklar, esnekliğini kaybetmiş cilt dokusu, pürüzlü cilt yüzeyi,genç görünümünü yitirmiş yüz hatları...
Kiehl's'ın bu yepyeni formülü muadil ürünlerde olduğu gibi bu sorunların sadece bir tanesine çözüm arayışında olmak yerine tüm yaşlanma belirtilerine karşı tek başına mücadele ediyor.
Sadece iki haftada cilt yüzeyini daha düzgün ve toparlanmış bir görünüme kavuşturan bu mucize formülün bir aylık kullanım sonucunda iki haftanın cilde verdiği olumlu geri dönüş iki katına çıkıyor.


Benim iki haftada cildimde gözlemlediğim etkiler;İnce çizgilerin hafiflediği,gün içerisinde ihtiyaç duyulan nem miktarı karşılanmış,kızarıklığı ve hassasiyeti azalmış, daha canlı bir cilt görünümü.
Kiehl's Super Multi-Corrective Cream'de yer alan, her cildin ihtiyacı bu mucize etkilerin ciltle buluşmasını sağlayan üç özel içeriği belirtmeyi unutmayalım:)
 Cildi sıkılaştırma özelliğine sahip Kayın Ağacı, kırışık ve çizgileri azaltan, cilt dokusunu yenileyici Jasmonic Asid ve cildin esnekliğini arttırıp, cildi nemlendiren Hiyaluronik Asid.


*50 ml fiyatı:149 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...