28.11.2014

Bioderma Matricium Deneyimi


Bioderma Matricium benim cilt bakım ürünleri içerisinde uzun süredir denemek istediğim bir üründü.
Denedikten ve olumlu sonuçlarını gördükten sonra beklediğime değmiş diyorum:) Şu ana kadar denediğim onlarca cilt bakım ürünü içerisinde kendisi açık ara farkla ilk sıraya yerleşmiş durumda:)

Öncelikle Matricium hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse; tamamen ciltte doğal olarak bulunan elementlerden oluşan, bu sayede gerçek bir cilt ve doku yenilenmesi için gerekli ortamı yaratan biyolojik bir kompleks Matricium.
Ürün,cildimizin yapı taşları olan KOLAJEN, ELASTİN ve GAG’ların yeniden üretilmesini sağlıyor.Matricium® 14 yıl süren bir araştırmanın ve 70’den fazla bilimsel çalışmanın ürünü ve ilk steril tıbbi cihaz olan Matricium® %100 biyomimetiktir.


Bir Matricium kutusunda 30x1ml olmak üzere, bir aylık kullanım ihtiyacını karşılayan 30 minik tüp bulunuyor. 1 ml'lik 1 adet tüpü temizlenmiş cilde bir gece kullanımı için göz çevresi hariç tüm yüze ve boyuna uyguluyorsunuz. Minik tüpler 12 saat içerisinde etkinliğini kaybettiğinden, tüplerin bu süre içerisinde kullanılması öneriliyor. Tüplerin kapaklarinin olması bu açıdan avantaj. Gece kullandıktan sonra artan miktari 12 saat dolmadan yüzüne tekrar uygulayabiliyorsunuz.1 tüp bir gece kullanımı için benim yüz ve boyun bölgeme tam olarak yetti. Serumu uyguladıktan sonra gece bakım ürünlerinizi cildinize uygulamaya başlayabilirsiniz. Matricium ayrıca kullanılan gece kreminin etkinliğini artıyormuş. 
Serum çok kısa sürede emiliyor, ilk birkaç gün emilim sonrasında cildim gerginlik yaşa da sonrasında bu küçük problemle karşılaşmadım ve bu süre zarfından sonra ürün cildimle tam olarak uyum sağladı diyebilirim.


Serum, yıpranmış, yaşlanmış, dış etkilere maruz kalmış ciltler için kesinlikle öneriliyor.
Ben ilk olumlu etkilerini 15. günden itibaren cilt doku düzelmesi olarak gözlemledim.Ürünün en önemli etkisi kesinlikle bu. Cilt doku yenileme-onarım. Bu nedenle serum; cilt üzerinde var olan güneş yada sivilce lekesinden çok akne sonrası ciltte kalan skarları geçirmede daha etkili. 
Cildi gözle görülür oranda toparlayıcı ve düzenleyici bir etkisi var bu serumun.Cildimde var olan yer yer kuruluk problemini ortadan kaldırması ve aşırı hassaslığı da tölare etmesi serumun cildime diğer olumlu geri dönüşleri oldu.
30 günün sonunda aynaya baktığımda cildimde net olarak gözlemlediğim şey cilt dokumun daha parlak ve daha genç göründüğünü görmek oldu. Ürün belirtildiği gibi ,MİTOTİK İNDEKSİ 20 yaşındaki seviyesine yükseltiyor ve cilt 20 yaşındaymış gibi işlemeye başlıyor.


Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı:249 TL.

Aynı fiyatta çoğunlukla da cilde pek bir etkisi dokunmayan cilt bakım ürünlerini düşününce Matricium fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...