18.11.2014

Topicrem CICA Onarıcı Krem.


Yeni haftanın blogda ilk konuğu tanışma hikayemi bu postta belirttiğim Farmasötik Labaratuar ve Fransız Aile Markası Topicrem markasına ait CICA Repair Cream.

Bebek-çocuk- yetişkin kullanımına uygun Topicrem CICA Repair Cream, sadece 3 günden itibaren cildin onarım sürecini aktive ediyor.

Kremle ilgili belirtmek istediğim en önemli nokta içeriği. Bisabolol ürüne yatıştırıcı, Bakır – çinko – manganez – hyalüronik asit kompleksi Antibakteriyel ve Onarıcı, Gliserin + Balmumu de ürüne Nemlendirici etki veriyor.Ben bu kremi antibaktireyel ve onarıcı amaçlı kullandım.

Benim içerik de ilk dikkatimi çeken düzgün ve pürüzsüz cilt görünümü ile doğrudan bağlantısı olan Çinko elementinin yer alması oldu. Sudocrem de bu içerikten dolayı sivilce ve aynı zamanda aknelerin geride bıraktığı leke ve skarlar için kullanımı oldukça rağbet gören bir üründü biliyorsunuz.
''Ek bilgi:Akne lekelerinin oluşma nedeni iyileşmekte olan akneli alanların UV ışınlarına karşı duyarlılığının aknesiz bölgelere göre daha yüksek olmasaymış.Böylece cilt yüzeyinde koyu renk lekeler meydana geliyormuş.''
 Ben dokusundan dolayı Sudocrem'e hiç yanaşamasamda bu kremi lokal olarak yeni çıkan sivilcelerin üzerine -çoğunlukla- yatmadan önce uyguladım.Sabahları kalktığımda gözlemlediğim ilk etki kızarıklığı ve şişkinliği daha hafiflemiş sivilce yüzeyi oldu. Yeni aktive olmuş sivilceyi kapatmanın ne kadar zor olduğunu düşünürsek kremi bu yönden yağlı ve sivilce oluşumuna müsait ciltler için önerebilirim.



Krem; yoğun, ince dokulu, yapışkan olmayan bir yapıya sahip.Sorunlu bölgeye dağıtıp -iyice yedirip de uygulayabilirsiniz ya da sivilce yüzeyini kapatacak miktarda ürünü lokal olarak uygulayarak da. İki türlü kullanımda da sorun yaşamadığımı yeni akne oluşumlarına sebebiyet vermediğini belirtmek isterim.Rengi açık yeşil. Bu açıdan ilk olarak Bioderma Correcteur'ün sivilceyi nötralize edici yeşilimsi kısmını hatırlattı bana.
Kremin cilt yüzeyinde kullanım alanı oldukça geniş:  Hasarlı cilt, her türlü kapalı yara ve yaralanmalar, sıyrık, çizik , skarlar, iritasyon, yara, pişik, kızaran cilt, dermabrazyon ve lazer sonrası, cerrahi müdahaleler sonrası (dikiş vb.)

Dermatolojik, pediatrik ve jinekolojik olarak test edilmiş bu krem, hipoalerjenik ve parfüm, paraben, phenoxyethanol,renklendirici içermiyor.

Topicrem ürünleri sadece eczanelerde satılıyor ama nette online kozmetik satışı yapan birkaç sitede gözüme çarptı bu ürün.

Fiyatı 35-44 TL arasında değişiyor.

*Unutmadan, ben bu ürünü İnstagram sayfamda hediye ediyorum.Son gün bugün, ilgisini çekenleri beklerim:)*

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...