23.10.2015

Lancome Cilt Temizleme Ürünleri


Lancome'un cilt bakım ürünleri renkli kozmetik ürünleri kadar ilgimi çekmediğinden olsa gerek bu seyahat boy cilt temizleme ürünlerini de elime ulaştıktan uzun bir süre sonra deneyimlemiştim.
&
 Normal ve Karma Ciltlerin kullanımına uygun Lancome Galatéis Douceur temizleme sütü, ten makyajını çok güzel temizliyor, oldukça yumuşak , ince ve likit bir yapısı var. Benim cilt tipim normalden yağlıya dönük olsa da bu temizleme sütü cildimde herhangi bir olumsuz tepki göstermedi. 
Oldukça hafif yapılı bu temizleme sütü hassas göz çevresi temizliği için de uygun. Ben çoğunlukla yoğun göz makyajı tercih etmediğimden ürünün, sıklıkla yaptığım hafif göz makyajı temizleme derecesinden de memnun kaldığımı söyleyebilirim.


Lancome Tonique Douceur ise kurudan normal cilt tipine dönük ciltler için uygun bir cilt temizleme ürünü.

Tonik yumuşatıcı bitkilerle zenginleştirilmiş ve alkol barındırmıyor. Galatéis Douceur temizleme sütü sonrası cildime uyguladığım bu tonik, cildi son kirden ve makyaj kalıntılarından arındırıyor. Ciltte herhangi bir hassasiyet, kızarıklık oluşturmadan hafif yapısıyla cilde hafif bir nemlilik ve serinletici etki veriyor.

2 yorum:

audrey dedi ki...

bir ara kullanmıştım güzel ürünlerdi

Olcay Turkuaz dedi ki...

Evet, ürünlerin performansı gayet iyi:)


sevgilerimle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...