9.11.2015

Lancome Visionnaire Krem


Lancome Visionnaire KremLR2412 molekülü ve hyaluronik asit içeren, gündüz ve gece kullanımına uygun, cilt onarımı ve kusursuzluğu için geliştirilmiş ileri düzey çok amaçlı cilt düzeltici krem olarak tanımlanıyor. 4 haftadan itibaren ise üründen gözle görülür sonuçlar elde edileceği belirtiliyor.

Krem; LR 2412 molekülü ve hyaluronik asite ilavaten cildin lipit bariyerlerini destekleyerek cildin kurumasını engelleme özelliği ile bilinen Limnanthes Alba bitkisinin tohumlarından elde edilen yağ da içeriyor.


Kremin vaaetleri ise;
- Günden güne kırışıklıkların görünümü azalır ve cilt dokusu düzelir.
- Cilt dolgunlaşır ve sıkılaşır.
-Cilt ihtiyacı olan neme kavuşurken yumuşak bir görünüm kazanır.
-Uzun süreli aydınlık bir görünüm için ışığı yakalar ve cilde ışıltı kazandırır.


Öncelikle kremde hissedilir bir parfüm kokusu mevcut. Cilt bakım ürünlerinde parfüm aromasından rahatsız olan biri olarak ürünün bu özelliği benim için negatif etki taşıyor. Onun dışında kremin yoğun sayılmayan-hafif , kadifemsi bir dokusu var ve cilt yüzeyinde hızla emiliyor.Kullanım süresi boyunca kremin, benim fazlasıyla dengesiz ve hassas cildime yeteri miktarda verdiği nem etkisini  ve aydınlık görünümü sevdim. Yer yer pullanmalar devam etse de... Farklı ve daha sabit-dengeli cilt tiplerinde ürünün daha olumlu sonuçlar doğuracağı kanaatindeyim.

Kremin; kırışıklık görünümünde azalma vaadini ise kullanım süresi boyunca cildimde gözlemleyemediğimi söyleyebilirim.


Krem, 30 ve 50 ml ambalajlarda satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...