6.11.2015

Greenland Vücut Bakım Ürünleri.


Vücut-duş bakımında doğal sabunlar sıklıkla tercihimi oluştursa da paraben içermediği için denediğim Hollanda meşei bir marka olan Greenland'in iki vücut-duş bakım ürünü Fruit Emotions Shower Jel ve Milky Shower Cream haftanın blogdaki son konuğu:)

Greenland  Fruit Emotions parabensiz duş jeli; içeriğinde Misket Limonu ve Vanilya Esansiyel yağları barındırıyor. 

Ürünü duş esnasında yeteri miktarda köpük elde etmek için bolca uygulamak gerekiyor. Yumuşak jel forumundaki bu duş jeli cildi kurutmuyor, duş jellerinde sıkça karşılaşılan yapışkanlık hissiyatını da bu üründe yaşamadım. Ayrıca cilde tazelik ve ferahlık veren bu vanilya&misket limonu uyumunu çok sevdim.

200 ml, 39 TL

Milky duş kremi ise bu türde denediğim ilk ürün. İçeriğinde huzur veren ve yatıştırıcı etkiye sahip pirinç sütü ve vanilya içeriyor. Ayrıca İçeriğindeki protein ve lipidler cildi nemlendirme özelliğine sahip.

Kullanımı; kremsi yapıya sahip bu ürünü duşta ıslak cildinize yeteri miktar alıp uyguluyorsunuz.Ürün nemli cilt ile birleşince köpük kıvamına geçiyor ve cilde kolayca uygulanıyor. Sonrasında ılık su ile duruluyorsunuz. Oldukça hafif, pratik ve çokça güzel kokan bu duş kremi, uygulama sonra cilt üzerinde yapışkanlık hissi bırakmıyor.

Ürün; kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygun. Kış aylarında pul pul dökülmeye varan kuruluk yaşayan biri olarak ürün cildime gerek yumuşatıcı özelliği gerek cilde verdiği nem ile çokça iyi geldi.

Vücut kremi; paraben, mikro-plastik, silikon, mineral yağ, renklendirici, phtahalates, gluten, alkol içermiyor.

Greenland Organik Vücut Bakımı, El Bakımı, Ayak Bakımı ve Cilt Bakımı ürünlerine web sitesinden ulaşabilirsiniz.


200 ml, 46 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...