9.05.2016

I&D İlkbahar-Yaz Koleksiyonu


Ev giyim&pijama takımları denilince akla gelen ilk markalardan I&D yeni ilkbahar-yaz koleksiyonu ile yine göz dolduruyor. 
Birbirinden farklı model, renk ve desenlerini ilkbahar-yaz koleksiyonu ile tüketicilerle buluşturan marka da yeni sezon pijama takımları uyku gözlüğü, lohusa takımları ise saç bandı hediyesi ile üçlü set halinde satışa sunulmuş.
Fiyatları ise yeni sezon olmasına rağmen indirimli; 59.90 TL'den başlıyor.

Her zevke ve tarza uygun modellerine gelince; gecelik, kısa kollu-askılı pijama takımları; capri-şortlu takımlar yeni sezon koleksiyonunda öne çıkıyor.

Özellikle yatak giyiminde çok daha fazla önem kazanan konu kullanılan ürünün kumaş materyali. I&D  ürünlerin büyük çoğunluğunun sağlıklı materyallerden (%100 pamuk) üretildiğini özellikle belirtmek isterim.

Ayrıca online satış sitesinde iç giyimde %80 varan indirimler ve outlet kategorisinde ise 14.90'dan başlayan fiyatlar devam ediyor.

Unutmadan kargo gönderimleri saat 15.00'e kadar verilen siparişlerde aynı gün gerçekleşiyor, 100 TL ve üzeri gönderimler ise ücretsiz.

Benim de marka ürünlerinin kalitesinden çok memnun kaldığım, birbirinden şık bu yeni sezon pijama takımlarını da fazlasıyla beğenmiş olabilirim:) Bedenlerinin ise kısa sürede tükendiğini belirtebilirim, alışveriş için elinize çabuk tutmakta fayda var:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...