28.07.2017

Oneva Nar Çekirdeği Yağı.


Bir süredir deneyimlediğim, daha önce farklı doğal yağlarını kullanıp çok memnun kaldığım Oneva markasının Nar Çekirdeği Yağı, nihayet blogda. 

Yoğun E vitamini ve Omega-3 ihtiva etmesi, cildi besleyip, yaşlanmayı önleyici serbest radikallere karşı koruması, cildin dokusunun daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayan Nar Çekirdeği Yağı, cildi sıkılaştırıcı yönüyle aynı zamanda selülit savar bir işleve de sahip.😊

Oneva Nar Çekirdeği Yağı, markanın diğer doğal yağları gibi soğuk sıkım yöntemi ile elde ediliyor ve herhangi bir koruyucu-katkı maddesi içermiyor.

Yağı, yüzünüze lokal olarak uygulayacaksanız eğer, mutlaka bir pamuk yardımıyla uygulayın. Birkaç damla yağı bir parça pamuğa damlatıp, göz çevresi hariç, cildinize masaj yoluyla yedirin. Sonrasında ise yüzünüzü ılık su ile durulayın. Düzenli kullanımda daha sağlıklı ve daha parlak bir cilt görünümüne kavuşabilirsiniz.

Ben ürünü daha çok Nar Çekirdeği Yağı'nın cilt sıkılaştırıcı özelliğine ithafen, vücut bakımı için kullandım. Bir bardak suya bir miktar yağı damlatıp, hasarlı-pürüzlü veyahut yoğun nem isteyen bölgelere yağı masaj yöntemiyle uyguladım. Öncelikle nemlendirme seviyesi çok yüksek ve yağ cilt tarafından kısa sürede emiliyor. Uzun vadeli kullanımda ise cildi sıkılaştırıcı özelliği gözle görülür seviyede.


Fiyatı; 100 ml, 28,60 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...