18.10.2017

Candela Hem Mum, Hem Krem.


İsmini ışık şiddeti biriminden, ilhamını Bodrum’un doğasından alan Türkiye’nin ilk losyon mumu Candela, doğru zamanda doğru yöntemle toplanan bitkilerin yağları ile yapılıyor. Dekoratif ve kolay taşınabilir Candela losyon mumlarını önce yakıyor kokusu ile rahatlıyor, sonra da krem olarak kullanabiliyorsunuz.

Doğanın kokularını kapalı  mekanlara ya da açık hava etkinliklerine taşıyan Candela mumlar, bulunduğunuz alanı temiz, saf aromadan yayılan koku ve doğanın pozitif enerjisi ile temizliyor.  

Özenli bir üretim sürecinden geçirilerek su buharı distilasyonu ve soğuk presleme gibi doğal yöntemlerle üretilen ve her aşaması el yapımı olan Candela mumları kurşun içermeyen pamuk çift fitil kullanımı ile de farklılaşıyor. Candela’nın ahşap fitilli mumları, kokusu ve ahşabın yanarken çıkardığı benzersiz çıtırtı ile de zaman ve mekan algınızı sorguluyor. 

Candela’nın lavanta-badem, yasemin-yeşil çay, paçuli-misket limon, Bodrum mandalinası, nar çiçeği, guava-nane, hindistan cevizi-yaban mersini, sandal ağacı-sedir ağacı gibi koku seçenekleri bulunuyor.


Ürünün uygulanışına gelince; bitkisel losyon mumu yakıp, 2-3 dakika süreyle erimesini bekliyoruz.
Yanan kısma değmeden, erimiş olan kısmı parmak uçlarımızla alıp elimizin yüzeyine uyguluyoruz. Bu şekilde hem el hem vücut kremi olarak ürünü kullanabilirsiniz. İçeriğinde yer alan shea butter sayesinde nemlendirme seviyesi yoğun ve oldukça etkili.


Ben en sevdiğim bitki olan Lavanta ve Badem aromalı losyon mumumu hemen denedim. Kokusuna ve bıraktığı yumuşacık etkiye bayıldım.
İçeriği ise tamamen bitkisel; shea butter, soya fasülyesi, E vitamini, lavanta uçucu yağı ve badem yağından oluşuyor.

Rahatlatıcı lavanta ve cilde canlılık veren badem özlü Candela losyon mum; ciltte
 bıraktığı ferahlık, tazelik ve uzun süreli nemlendirme etkisi ile şimdiden vazgeçilmezlerim arasına girdi bile😊


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...