10.06.2020

Herbal Essences Fas Argan Yağı Onarıcı Maske.


Canlı turunçgil, egzotik baharat ve kalıcı krema vanilya aroması ile zenginleştirilmiş Herbal Essences PURE:renew Fas Argan Yağı serisinin saç bakım maskesi, bir süredir saç bakım rutinim de bana eşlik eden ve oldukça memnun kaldığım bir ürün.
&
 Portakal, beyaz çiçek buketi ve hindistan cevizi kokuları ile taçlandırılmış bu maske, egzotik aroması ile saçları büyüleyici bir kokuya ulaştırırken, hem saçın nem dengesini sağlıyor hem de elektriklenmenin önüne geçip, saçlarda var olan zarara karşı onarımına hızla yardımcı oluyor.
&
Saç kremi; ıslak saça bolca uygulanıp, sadece üç dakika süre ile bekletilip, devamında durulanması gerekiyor. Uçları çok sık yıpranan ve ısı işlemlerine karşı oldukça hassas olan bir saç yapısına sahibim. Maskenin saçlarımda yıpranmaya ve aşınmalara karşı verdiği  onarıcı ve yumuşatıcı etkisini sevdim. Özellikle benim gibi fütursuzca kabaran saçlara sahipseniz, bu maske, saçınızın nem dengesini kontrol ederek, elektriklenmenin önüne geçiyor,  saçların daha kolay taranmasını ve tarama esnasında daha az yıpranmasını engelliyor.


%90 doğal köken içeren maske, boyalı saçlar dahil tüm saç tipleri için uygun. Paraben, gluten, renklendirici ve mineral yağları içermiyor.


Fiyatı; 250 ml 54.90 TL.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...