27.07.2021

Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+ Light

 
 Yaz-kış demeden, uzun bir müddet cilt bakım rutinimin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan, Bioderma'nın denemiş olduğum ürünleri içerisinde en memnun kaldıklarımdan Photoderm Cover Touch SPF 50+ Light-'Karma ve yağlı ciltler için %100 mineral filtreli ve yoğun kapatıcı etkili çok yüksek güneş koruyucu' nihayet blogda yerini alıyor.😀

Öncelikle ürünün belirtilen faydalarına göz atalım;

-Photoderm Cover Touch SPF 50+, içerdiği maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla güneşe karşı güvenli koruma sağlar. 
-Formülündeki Hücresel Bioprotection™* patenti sayesinde zararlı UV ışınlarına karşı hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasını önlemeye destek olur. 
-Cildi pürüzsüzleştirmeye ve 8 saat boyunca cildin yağ dengesini kontrol etmeye yardımcı olur.
-Renkli dokusu sayesinde cilt tonunun eşitleyerek yoğun kapatıcı etkisi sunar.
-Matlaştırıcı etki sunar ve cilt kusurlarının azalmasına destek olur:
-Matlaştırıcı etkisi ve içerdiği pudralar sayesinde parlama problemini kontrol altına almaya yardımcı olur.
-İçerdiği salisilik asit sayesinde cildi pürüzsüzleştirmeye ve cildin doğal ışıltını geri kazandırmaya destek olur.
-İçerdiği Fluidactiv™ patenti sayesinde sebum kalitesinin ve miktarının düzenlenmesine yardımcı olur; günden güne cilt pürüzlerinin azaltmaya destek olur.
&
Öncelikle ürün, karma-yağlı ve akneli ciltler için kullanımı özellikle öneriliyor.
Oldukça akışkan, hafif ve cilt yüzeyinde ağırlık yapmayan bir formüle sahip. Kapatıcı niteliği ise daha önce denediğim renkli güneş koruyucular ile kıyaslayınca oldukça yoğun ve cilde uygulanımı sonrasında ilaveten fondöten-kapatıcı kullanımını ortadan kaldırıyor. 
Benim, karma ve aynı zamanda yer yer yağlı cildimin oldukça iyi anlaştığı, yüksek koruma faktörüne ek, yoğun kapatıcı nitelikli bu renkli güneş koruyucu aynı zamanda salisilik asit de içeriyor. Bu sayede uzun süreli kullanımda cilt dokusunda iyileşme, pürüzleştirme vaat ediyor.
Ürünü kullanım süresi zarfında cildim herhangi bir problem ya da üründen kaynaklı alerjik bir reaksiyon yaşamadı. Ürünün kapatıcılık seviyesinin cilt yüzeyinde kalma süresi oldukça uzun, gün içerinde tazeleme gereği hissetmedim ben. 


Renk tonu ise birden fazla alternatife sahip değil. Bu renk tonuyla benim açık buğday ten rengime biraz koyu gelse de (özellikle kışın) yaz aylarında renk tonu cilt rengim ile uyum sağlıyor.
Uzun lafı kısası, güneşin en yoğun ısı seviyelerini yaşadığımız şu günlerde (pek tabi ki küresel ısınmanı katkısı tartışılmaz) yüksek koruma faktörüne ilave yoğun kapatıcı nitelikli bir güneş bakım ürünü arayışında iseniz Photoderm Cover Touch SPF 50+ Light ürününü gözüm kapalı öneririm.👍😀

Mutlu haftalar.😀😙


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...