16.05.2022

Rabenda Natural Pürüzsüzleştirici Doğal Serum.

 

Cilt bakım rutinimde en son yer edinen ürünlerden biri, kısa bir müddet önce tanıştığım bir markaya ait. 

Özellikle; cilt hasarlarına ve cildin var olan elastikiyetini-sıkılığını arttırıp, kolajen üretimine destek olmak amaçlı tasarlanan, Rabenda Natural Leke Karşıtı ve Kırışıklık Karşıtı Pürüzsüzleştirici Doğal Serum, yeni ayın blogdaki ilk konuğu.


Öncelikle ürünün, cilt üzerinde beklenen hedeflerine göz atarsak;

-Özellikle kırışıklıları, izleri, lekeleri normalize etmek amaçlı olarak tasarlanmıştır. 

-Yapısında bulunan; allantoin, pantenol, meyan kökü özü, yeşil çay özü, at kestanesi özü ile çok yoğun bir bitkisel içeriğe sahiptir. 

-AHA asitleri ile cildi onarır ve pürüzsüz bir yapıya kavuşturur.

-Yapısında bulunan doğal özler ve asitler sayesinde; özellikle kuru ciltleri onarmak kırışıklıkları açmak ve lekeleri gidermek için tasarlanmıştır.


Ürünün; özellikle akşamları temizlenmiş, toniklenmiş cilde uygulanması gerekiyor. Serumu uyguladıktan sonra, cilde nemlendirici uygulanması tavsiye ediliyor. Sabah kullanımda ise, içerdiği AHA asitlerinden dolayı sonrasında mutlaka cilde güneş korumalı bir nemlendirici ürün uygulamak gerekiyor.

*Ben, ürünü kullanıma başladığım süreden itibaren aralıksız sabah-akşam cildime uyguluyorum. Öncelikle bu süre zarfında, ürünün cildime hiçbir olumsuz reaksiyon göstermediğini, denemiş olduğum serumlar ile karşılaştırırsak bu serumun, cildimle oldukça iyi uyum sağlayan serumlardan biri olduğunu belirtebilirim. 

*Yapısı oldukça hafif, cilt üzerinde çok kısa sürede emilen bu serum, özellikle kuru ciltlerin kullanıma uygun,

*Serumun, özellikle cilt yüzeyinde yeni oluşmuş sivilce lekelerindeki performansından fazlasıyla memnun kaldığımı belirtebilirim. Aralıksız- düzenli kullanımda, açık kırmızı-pembe sivilce lekelerinin zamanla daha fazla koyulaşmasını engelleyip, renginin açıldığını net olarak gözlemledim.

*Fazlasıyla memnun kaldığım, cilde çok kısa süreli kullanımda dahi parlak ve aydınlatıcı bir görünüm vermesi açısından bile tercih edilebilecek bu serumun, farklı cilt problemlerinde yönelik Kusursuzlaştırıcı-Bariyer Onarıcı ve Mükemmelleştirici, Leke-Akne-Siyah Nokta Karşıtı olmak üzere iki ürünü daha bulunuyor.


Serumun içerik listesine göz atmak gerekirse; İçeriğinde; Aqua, Gliserin, Glikolik Asit, Laktik Asit, Pantenol, Allantoin, Meyan Kökü Özü, At kestanesi Özü, Yeşil Çay Özü , Lavanta Ve Paçhuli Uçucu Yağı, Bitkisel İçerikli Koruyucu barındırıyor.


Fiyatı; 30 ml, 195 TL.



Mutlu Haftalar
😉💙



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...