27.07.2022

Zeytuni Doğal Sabunlar.


 Zeytuni markası ile ilk olarak Zeytinyağlı ve Defne aromalı şampuanlarını deneyimleyerek tanışma fırsatım olmuştu, sonrasında gerek sıvı sabunları gerekse çok sık tercihimi oluşturmasa da duş jellerini deneyimleme fırsatım oldu ama bir doğal sabun tutkunu olarak en bi sevdiğim ürünleri pek tabi çeşitli doğal bitkisel aromalardan oluşan sabunları oldu.😄


Bilindiği üzere, zeytinyağlı ve defne yağı özlü doğal sabunlar cilt&vücut temizliğinde uzun süredir tercihimi oluşturuyor. Zeytuni zeytinyağlı ve defne aromalı sabunlar da deneyimlediğim doğal sabunlar içerisinde en memnun kaldığım doğal sabunlar arasına girdi diyebilirim. 😀 
Sabunların oldukça hafif ve yumuşak bir yapısı var, kullanım esnasında ve sonrasında cilt yüzeyinde gerginlik-kuruluk hissi yaratmıyor. Çoğunlukla cildi sabun ile yıkamanın sonucu olarak ortaya çıkan problemler; kuruluk, kızarıklık,  hassasiyet, pul pul dökülme vb. sorunların hiçbirisiyle karşılaşmadığımı belirtebilirim.


Saf ve %100 defne yağı ile yapılan defne sabunlarının vücut üzerinde dinlendirici etkisi bulunuyor. Benim hassas ve yaz-kış pul pul dökülen cildime yumuşaklık ve nem yönünden sağladığı katkı tartışılmaz.
Sahip olduğu antiseptik özellik cildi temizliğinin yanı sıra akne vb. cilt problemlerinde de etkili.

 
Geleneksel kullanımın yanı sıra benim gibi cilt&vücut bakımında doğal içerikli ürünleri kullanmaktan hoşlananlar için zeytinyağlı sabun, doğal sabun denince akla gelen ilk isim ve bence bir klasik.

Zeytinyağının, Omega 6 yönünden zengin içeriği, bünyesinde A,D,E,K vitaminlerini barındırması, bol köpüklü ve yumuşak yapısı, cildi sağladığı doğal canlılık , zeytinyağı sabununu doğal sabun sıralamasında ilk sırada tutan en önemli özellikleri.

Bilindiği üzere hem zeytinyağı hem de defne sabunu sadece cilt&vücut temizliği için tercih edilmiyor. Özellikle saç dökülmesi ,kepeklenme vb. saç problemleri için de ilgili ürünlerin saç derisine sağladığı katkıları duymuştum. 

Siz de benim gibi bir doğal sabun sever iseniz, Zeytuni markasının %100 doğal ve bitkisel içerikli sabunlarına güzellik&bakım rutininizde yer verebilirsiniz.😄

Mutlu Haftalar.☺


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...