27.06.2014

Scholl Velvet Smooth Topuk Bakım Kiti...


Yaz aylarında bakımı ihmale gelmeyecek konulardan biri ayaklar ve pek tabi ki de beraberinde topuklar:). Özellikle topuk kısmında çatlama,kuruma vs. problemini sık yaşayan biri olarak Yöntem pr'ın hediyesi Scholl Velvet Smooth  Express Pedi yaza girmeden elime ulaşmış tam manasıyla ihtiyacımı karşılayan bir bakım ürünü olmuştu. 


Ürünün kullanımı oldukça pratik.En önemli nokta uygulamadan önce ayakların kuru ve nemsiz olması. Scholl Velvet Smooth  Express Ped'de yer alan elektronik törpü bir nevi kalın zımpara görevi görüyor ve topuklardaki ölü deriyi herhangi bir acı hissiyatı yaşatmadan zımparalıyor.

*Ürünü sertleşmiş deri üzerine çok bastırmadan yavaş hareketlerle uygulamak ayrıca başlığı aynı deri üzerinde 3-4 saniyeden fazla tutmamak uygulama esnasında dikkat edilmesi gereke noktalar.*
Uygulama esnasında ölü derinin pul pul dökülmeye başladığını göreceksiniz. Sonrasında ayakları yıkayıp zımparalanan bölgelere nemlendirici uygulamak gerekiyor.

 Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü  ile birlikte gönderilen kitte yer alan diğer ürün Scholl Topuk Çatlağı Giderici Krem'di. Bu kremi hem Scholl Velvet Smooth  Express Ped'ini topuklara uyguladıktan sonra hem de sabah ve akşam çatlamış topuklarımın üzerine uyguladım. 3 gün içinde topuklarda gözle görülür düzeyde yumuşama , çatlamış ve sertleşmiş bölgelerin yavaş yavaş ortadan kalktığını gözlemleyebiliyorsunuz ve sadece 1 haftalık uygulama sonucu geriye pürüzsüz ve kadife yumuşaklığında ayaklar&;topuklar sizi bekliyor. 

Unutmadan Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü başlığını 3-4 ayda bir yenilemek gerekiyormuş. 


Tavsiye edilen satış fiyatı:75 TL


Teşekkürler Yöntem Pr :)

2 yorum:

tubi dedi ki...

75 tl fazla değilmi ya

Olcay Turkuaz dedi ki...

:)) Yani aslında bu tarz ürünler için pek şaşırılmayacak bir fiyat aralığı bu:)

sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...