3.11.2015

The Body Shop-Spa Of The World 'Polinezya Monoi Radyans Yağ'


Yağ içerikli formülüyle şu sıralar bakım rutinimdeki yeni favorilerimden biri The Body Shop Spa Of The World 'Polynesian Monoi Radiance Oil-(Polinezya Monoi Radyans Yağ).

Polynesian Monoi Işık Veren Yağ, The Body Shop'ın yumuşak ve nemli bir cilde kavuşmamızı amaçlayan Spa Of The World serisinin ''Keyifli Ritüel'' uygulamasına dahil ürünlerinden biri.

Ürün; Hindistan cevizi yağı ve tiare çiçeğinin birlikteliğinden ortaya çıkmış. Tiare çiçekleri, Pasifik kadınları tarafından 2 bin yıldır ciltlerine ışıltı ve saçlarına parlaklık vermesi için kullanılıyormuş.

Hindistan cevizinin kokusunu çok severim ve tiare çiçeği ile birleşince yoğun fakat oldukça hoş bir aroma ortaya çıkmış.

Hem cilt hem saçlar için kullanılan bu yağın en belirgin etkisi yumuşatıcı etkisi.

Yağı, daha çok vücut bakımı için tercih ettim.Özellikle duştan sonra avucuma damlattığım birkaç damla uygulama için yeterli oluyor, geride yağlı bir görünüm bırakmadan cilt üzerinde çok kısa sürede emiliyor, kokusu oldukça kalıcı ve nemlendirme derecesi beklentimin oldukça üzerinde. Sık kırık oluşturan saçlarıma ise ürünü arada uyguluyorum. Saça verdiği belirgin bir parlaklık ve yumuşatıcı etkisi ürünün gözle görülür ilk etkilerinden.


Yoğun aroması arada bana ağır gelse de kokusu hoşuma gittiğinden sık kullandığım vücut bakım ürünlerinden biri oldu Işıltılı Monoi Vücut ve Saç Yağı.

Fiyatı; 170 ml,79,90 TL.

2 yorum:

Kozmetik Psikolojisi dedi ki...

merhaba bloğunuzu tesadüfen gezinirken buldum ve takipçiniz oldum ben de beklerim:)
http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

Olcay Turkuaz dedi ki...

Teşekkür ederim:)


sevgilerimle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...