4.12.2015

Tralles Farm Doğal Sabunlar.


Blogda haftanın son konuğu; özellikle keçi sütü sabunlarını çokça beğendiğim Tralles Farm El Yapımı Doğal Sabunlar.

Tralles Farm El Yapımı Doğal Sabunları'nda; sofralık zeytinyağı, soğuk sıkma sabit yağlar ve distilasyon ile üretilen yağlar kullanıldığından yüksek kalitede sabunlar elde ediliyor ve sabunlar soğuk teknik ile kaynatılmadan üretiliyor.


Tralles Farm's keçi sütü sabunlarının, Ozonlu keçi sütü sabunu,Doğal keçi sütü sabunu ve Zencefilli keçi sabunu olmak üzere üç türü mevcut. Vitamin ve protein açısından anne sütüne en yakın süt olan keçi sütü ,cilde yararlı doğal protein ve yağların yanı sıra doğal Q10 enzimlerini de içeriğinde barındırıyor.

Yerel çiftlikten yüksek kalitede elde edilen sütlerden oluşan Tralles Farm's doğal keçi sütü sabunu, doğal nemlendirici özelliği çok üstün bir sabun. Keçi sütü sabunun içindeki süt proteinlerinin cildi nemlendirme ve etkili bir cilt temizliği sağlama görevleri mevcut.Ayrıca cildin elastikiyetinin artmasına ve daha canlı görünmesine de yardımcı oluyormuş. 

Duşta sıklıkla tercihimi oluşturan bu doğal sabunlar kullanım esnasında oldukça iyi köpürüyor, içerdiği bitkisel yağlar sayesinde cildinize sunduğu yumuşaklığı ve nemi kısa süreli kullanımda dahi hissediyorsunuz.Her cilt tipine uygun bu el yapımı keçi sütü sabunları yüz temizliğinde de kullanılabiliyor.


Renk ve doku olarak da diğer keçi sütü sabunlarından ayrılan Tralles Farm's doğal ozonlu keçi sütü sabunu, keçi sütünün serbest yağ asidi oranı max %0,8 olan ozonlanmış zeytinyağı ile tamamlanmış eşsiz bir ürün.
Ozonlanmış zeytinyağı sayesinde cildinizi derinlemesine temizleme ve cildin nefes almasını sağlayarak var olan sivilce, akne ve siyah noktaların giderilmesine yardımcı olan bu sabun ayrıca Ozonun hücre yenileme özelliğine keçi sütünün Q10 enzimleri eklenerek cildinizin genç ve pürüzsüz kalmasını sağlıyormuş.

Benimde çokça merakımı uyandıran bu sabunu cilt temizliği için kullanmaya başladım. Yüksek miktar keçi sütü ihtiva ettiğinden oldukça hafif ve yumuşak bir yapısı var, kullanım sonrası cildi kurutmuyor. Ozonun o çok keskin ve rahatsız edici kokusu ise içerdiği ozon oranınına müteakip, daha minimum seviyede. Ayrıca kullanım süresi boyunca cildimde; kuruluk, kızarıklık vb. negatif etkilerle karşılaşmadım.

*Tralles Farm El Yapımı Doğal Sabunlarıkimyasal katkı maddesi, hayvansal yağ, kimyasal renklendirici  ve boya içermiyor. 

Sabunların fiyatı 11,99 TL.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...