7.12.2018

N2C Bakım Şampuanı.


Uzun bir süre önce deneyimlediğim, N2C markasına ait bitkisel içerikli, Sles, boya ve parfüm içermeyen, saç dökülmesine karşı etkili, aloe vera ve yoğun E vitamini ihtiva eden N2C Bakım Şampuanı nihayet blogda yerini aldı.😃

N2C Bakım ŞampuanıAnkara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinde bulunan Nanomaks Ar-Ge Laboratuvarlarında, 1,5 yıllık bir çalışma ile üretilmiş. Şampuan her saç tipine, göz yakmayan özelliğinden dolayı da her yaş grubuna uygun. Herhangi bir alerjik reaksiyonla karşılaşmadım ürünü kullanım süresi boyunca. Ürünün en dikkat çeken özelliği, kullanım esnasında (sıklıkla kullandığımız kimyasal içerikli şampuanlara nazaran) daha seyrek köpürmesi diyebilirim. 
Benim sıklıkla yağlanan ve kepek oluşumuna çokça müsait saç tipime şampuanın oldukça etkili ve gözle görülür geri dönüşleri oldu. 
En önemlileri; daha gür, daha az kırılma ve dökülme problemi yaşayan, kepek oluşumunun ve yağlanmanın kısmi de olsa azaldığı daha sağlıklı bir saç yapısı. Bunun dışında şampuanın saçlarda bıraktığı belirgin bir yumuşatıcı ve parlaklık etkisini de es geçmemek gerekiyor. 


Benim en çok memnun kaldığım şampuanlar sıralamasında ilk 3'de yer alan, çok etkili bir ürün. Saç dökülmesi problemi yaşayan ve tercihini doğal içerikli bir şampuandan yana kullanmak isteyenlere denenmesi özellikle tavsiye edilir.

Mutlu hafta sonları.😏

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...