27.12.2018

Yves Rocher Mandalina-Limon-Sedir Ağacı Parfüm.


Yves Rocher Mandalina-Limon-Sedir Ağacı Parfüm son iki yaz günlük kullanımda bana sıklıkla eşlik eden bir kokuydu. 
Raf ömrü uzun bir zaman dilimini kapsadığından (üretim tarihinden itibaren 36 ay) bende ürünü uzun müddet kullanabildim. 
Yoğun, enerjik, canlandırıcı bir etkiye sahip olmasına ek, limon ve mandalinanın meyve aromasına karışan odunsu sedir ağacı ile oldukça hoş bir kompozisyon oluşturan ve gün içinde sık tazelemeye gerektirmeyecek düzeyde kalıcı etkisi ile meyve kokulu parfümleri sıklıkla tercih eden biri olarak, benden geçer not alan bir ürün olmuştu.😊

Güçlü, şifalı ve canlandırıcı özellikleri ile bilinen Limonlezzetli şekerli vurgular ile keskin tazeliği sayesinde enerji getiren Mandalina ve kış mevsiminde bile sakinliğini empoze eden, odunsu kokusuyla beden ve zihin açıcı Sedir bu parfümün temel bileşenlerini oluşturuyor.

Mandalina, Lemon ve Sedir ağacının enerji verici temel yağlarıyla harmanlanan bu hoş kokulu, enerji veren kompozisyon; canlandırıcı narenciye kabuğunun, limon ve mandalinanın kusursuz bir kombinasyonu olup, sedir ağacının odunsu aroması ile zenginleştirilmiş.

%93’ten fazla doğal içeriğe sahip bu parfüm, bitkisel kaynaklı da olsa alkol içeriyor. Ayrıca geri dönüşümlü ambalaja sahip. 😊

Fiyatı;100 ml, 89.90TL.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...