14.02.2019

Mineaderm Yaşlılık Etkilerine Karşı Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi.


Uzun süredir cilt bakım rutinimde, Bioderma dışında farklı bir markaya ait bir nemlendirici kullanmıyordum. Bir müddet önce elime ulaşan Mineaderm markasının Yaşlılık Etkilerine Karşı Yoğun Nemlendirici Bakım Kremini denedikten sonra ilk izlenimlerimle birlikte blogda paylaşmak istedim.

Her cilt tipine uygun, oldukça hafif ve cilt yüzeyinde yoğun bir nemlendirme sağlayan kıvamı sayesinde gün boyu ürünün nemlendirici etkisini cildinizde hissetmenizi sağlayan bu kremin içeriğinde; Regenistem Red Rice, Peptidler, Day Moist, Shea Butter, Sodium Hyaluronate, Vitaminler ve bitki özleri bulunuyor.

Geride bıraktığı oldukça yumuşak bir cilt dokusu ile cildi nemlendirme görevini fazlasıyla yerine getiren bir kremin yapısı Kiehl's'ın uzun müddet önce kullandığım Super Multi-Corrective Cream'e biraz benziyor. 
Fakat bu kremin sunduğu tek etki yeteri miktarda nemlendirilmiş bir cilt değil tabi ki, ürün isminden anlaşılacağı üzere; zamanın ciltteki yıpratıcı etkisini azaltmayı, hasar gören hücrelerin yenilenme hızını artırmayı ve ciltteki ilk yaşlanma belirtilerine karşı cildi koruma ve onarma amaçlı ortaya çıkarılmış bir formüle sahip.


Benim ürünü kullanım süresince cildimde gözlemlediğim etkiler; İnce çizgilerin kısmi de olsa hafiflediği, gün içerisinde cildin ihtiyaç duyduğu nem miktarının karşılandığı, kızarıklığın ve hassasiyetin minimum seviyede seyrettiği, daha canlı ve ipek yumuşaklığında bir cilt dokusu.



50 ml fiyatı; 93,50 TL.

2 yorum:

Editör dedi ki...

Bilgi sahibi oldum
Teşekkür ederim.

Olcay Turkuaz dedi ki...

Sibel; ben teşekkür ederim. Umarım faydalı olmuştur:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...