21.10.2020

Yves Rocher İnceltici ve Sıkılaştırıcı Serum


Uzun bir müddet önce vücut bakım rutinimde yer alan bir ürün; Yves Rocher İnceltici ve Sıkılaştırıcı Serum yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.

Öncelikle, ürünün içeriğinde; %100 doğal yollardan elde edilen Mangostan Özü mevcut. Bu bitkisel öz, vücudun doğal incelme mekanizmalarını açıp, cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyormuş. Mangostan Özü’nün bu niteliğinin dışında 3 ayrı etkisi daha mevcut. Bunlar;

-Yağların depolanmasına karşı savaşması. 

Mikrosirkülasyonu hızlandırması.

-Hyalüronik asit üretimini uyararak, cildi sıkılaştırması.


Ürünü uzun bir süre önce deneyimleme fırsatı yakalamıştım, kullandığım bu süre zarfında uygulanan bölgede, inceltme-sıkılaştırma-cilt dokusunu pürüzsüzleştirme ve de portakal kabuğu görünümünde gözle görülür bir iyileştirme-onarma gözlemlemediğimi belirtebilirim. Belki üründen olumlu geri dönüş almak, tek ürün kullanımı ile sınırlı değildir diyeceğim ama ürünün indirimsiz fiyatıyla kendisini tekrar satın almaya değecek bir ürün olmadığı da aşikar.
Ek olarak ürünün yer yer rahatsız eden yapış yapış olma negatifliğinin dışında; cilt tarafından çok kısa sürede emildiğini, cildi nemlendirme görevini kafi seviyede gerçekleştirdiğini söylebilirim.
Öyleki, ürünü kullanım süresi boyunca cildime ayrı bir nemlendirici ürün uygulama ihtiyacı hissetmedim.


Ürünün formülü, %92'den daha fazla doğal içeriğe sahip. Ayrıyeten; mineral yağ ve paraben içermiyor. 


Ürünün bu yüksek meblağı tam manasıyla karşıladığını söylemek pek gerçekçi olmaz,  yves rocher ürünlerinde sık sık indirim gerçekleşiyor, bu ürün de %50 indirime girip, makul bir fiyata düştüğü zaman, belki kendisine bir şans verilebilir.


 Fiyatı;150 ml,229.90 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...