2.10.2020

Nocicept Liquid Soap


Yeni tanıştığım Nocicept markasına ait, hassas ellerde ve yüzde minimum içerik- maksimum temizlik vaadi ile piyasaya sunulmuş Liquid Soap ürününü bir süredir cilt bakım rutinimde kullanmaya başladım.

Ürünü ekseriyetle yüz temizliği için kullandım ben.  Oldukça hafif, cildi tahriş etmeyen ve uygulama sonrası cilt yüzeyinde gerginlik hissiyatı bırakmayan bir ürün. 
Uygulanışına gelince; ıslak cilde yeteri miktar sıvı sabunu dairesel hareketlerle köpürtüp duruladıktan sonra yüz temizleme işlemini gerçekleştiriyorsunuz. 

Kullandığım süre zarfında üründen memnun kaldığımı belirtebilirim. Cilt temizleme, cildi makyajdan ve kirden arındırma görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Hassas cildimde herhangi bir tahriş, kuruluk, hassasiyet, sivilce oluşumu vb. bir problem ile yaratmadı. 

Hassas ciltli iseniz, kızarıklık vb. problemler yaşıyorsanız; hafif yapılı, ciltte tahrişe sebebiyet vermeden cildi nemlendiren,  ayrıca kullanımı pratik el- yüz temizleyici arayışındaysanız  Nocicept Liquid Soap  denemeye değer bir cilt bakım ürünü.


Ürünün içeriğinde; Aqua, Ammonium Lauryl Ether Sulfate, Glycerin, Strontium Chloride Hexahydrate, Panthenol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Methylisothiazolinone bulunuyor.

Pompalı yapısı ile pratik ve hijyenik bir kullanım olanağı sunan ürün 300 ml'lik ambalajda satışa sunulmuş.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...