29.07.2020

Algisio Göz Bakım Kremi


İlk olarak yaklaşık sekiz yıl önce, göz çevresi bakımı için denemiş olduğum Argan Naturel Kozmetik markasının göz çevresi hasarlarına karşı geliştirilmiş Algisio Göz Bakım Kremi ürününü, yenilenen formül, ambalaj ve gramajı ile uzun müddet sonra tekrar deneme fırsatı buldum. J

Bu göz kreminin en etken maddesi, laminaria isimli kahverengi bir yosundan elde edilen manuronic asit. Bu asit, iyi bir nemlendirici olmasının yanı sıra, kolajenlerin yapılanmasına yardımcı olan ve göz çevresi derin kırışıklıklarında özellikle etkili olan bir yenileyici. 
Kremin içeriğinde yer alan diğer aktif maddeler ise; Aloe vera, siyah kuş üzümü, yıldız çiçekleri , karanfil ve  E vitamini.
Aktif maddelerle dolu, deniz yosunu içeren ve çok özel anti aging etkili bu doğal krem, cildi onaran ve zamanla oluşan kırışıklıkları hafifleten özelliklere sahip. Kremin en önemli özelliği ise göz altı şişkinliklerine iyi gelmesi.


Kremi, sabah-akşam göz çevresine hafif ve dairesel hareketlerle uyguluyorsunuz. Oldukça hafif bir yapıya sahip bu göz kremi, uygulandığı bölgede çok kısa sürede emiliyor ve geride yağlı bir görünüm bırakmıyor.

Ürünü kullanım süresince uygulandığı bölgede gözlemlediklerim; gözaltı şişkinlik- torba görünümünde hafifleme, ince çizgilerin görünümünde azalma, göz çevresini nemlendirme-yumuşatma ve daha aydınlık görünümlü bir göz çevresi oldu.
Hassas göz çevresi dahil tüm cilt tipleri için uygun olan bu krem, paraben içermiyor. 

30 ml ve 40 ml'lik iki ayrı gramaj da satışa sunulan ürünün,
40 ml fiyatı ise 137,90 TL.

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...