5.08.2020

Herbal Essences Altın Moringa Yağı Şampuan.


Bir süre önce saç bakım rutinime dahil ettiğim; canlı portakal, beyaz çiçek buketi ve hindistan cevizi suyu ile saçların onarımına yardımcı olup, saçları yumuşatan ve doğal görünümlü bir parlaklığa kavuşturan Herbal Essences PURE:renew Altın Moringa Yağı  yeni ayın blogdaki ilk konuğu.😊


Öncelikle şampuan, yıkama esnasında oldukça iyi köpürüyor, saçlarım çabuk yağlanmasının yanı sıra uçlara doğru kuru bir profil çizdiğinden saç kremini şampuanlama işleminden sonra hiç eksik etmem ama bu şampuanı kullandığım süre içinde çoğu zaman saç kremi kullanmaya gerek duymadım. Şampuanın gözle görülür yumuşatıcı özelliğinin saç uçlarıma da belirgin bir etkisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.



Ürünü kullanım süresi boyunca gözlemlediğim ilk etkiler; saçlarımın daha az dökülmesi, daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşması oldu. Şampuanın içerdiği Moringa Yağının saçlarıma verdiği belirgin bir yumuşatıcı etkisinin olduğunu da söyleyebilirim. Ayrıca ürünün beklentim dışında gözlemlediğim bir diğer olumlu özelliği ise saçlarımın yağ dengesini kontrol altına alması oldu. Artık saçlarım nispeten daha uzun süre yağsız bir görüntü sergiliyor ve bu durum bir şampuanın benden geçerli not alması için yeterli.



 %90 doğal içerikle oluşturulan şampuanda; parafin, gluten, silikon ve renklendirici yer almıyor.

400 ml fiyatı; 54,95TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...