22.09.2020

Bade Natural Limon Otu Vücut Koruyucu Sprey.

 

En son denemiş olduğum vücut bakım ürünlerinden biri yeni tanıştığım bir markaya ait. Bade Natural Limon Otu Vücut Koruyucu Spreyi.

Aktif içeriğinin %100 doğal özlerden oluştuğu, alkolsüz bu vücut spreyi; limon otu, papatya suyu, okaliptus, lavanta, nane, paçuli, sitronella, sedir ağacı esansiyel yağlarını içeriyor.

Bu vücut spreyi içerdiği yoğun ve keskin bitkisel aromalardan da anlaşılacağı üzere; daha çok kaşıntılara, sinek ve böcek ısırıklarını karşı koruyucu yönüyle ortaya çıkıyor. 

 Benim en sevdiğim bitkisel aromalardan biri olan lavanta özü, limon otunun acı keskinliğini biraz törpülemiş, kokusu ise tende çok kalıcı değil bu sebeple gün içerisinde birkaç saatte bir yenilemek gerekiyor.

Limon otu ve lavanta aromasını yoğun hissedebileceğiniz, ferah ve rahatlatıcı bir kokuya sahip  Bade Natural Limon Otu Vücut Koruyucu Spreyi benim gibi yaz aylarında parfüm yerine bitkisel ve fresh kokulara sahip vücut spreyleri vücut bakımında tercihini oluşturanlara, özellikle tavsiye olunur.

İndirimli fiyatı;100 ml, 55.90 TL.

&
Markanın aynı zaman diliminde tanıştığım bir diğer ürünü ise şu ara başucumdan ayrırmadığım, %100 doğal uçucu yağlarının bir araya gelmesiyle oluşan;  Saf Koruma Uçucu Yağ Karışımı.


Ürün; ökaliptus yağı, bergamot yağı, çay ağacı yağı, portakal yağı, tarçın yağı, paçuli yağı, karanfil yağı, biberiye yağından oluşuyor.

Ürünün önerilen kullanım şekli ise; daha çok odanızdaki havayı tazeleme amaçlı. Yağı; difüzör veya buhurdanlık içerisindeki suya 1-2 damla damlatarak kullanabilirsiniz. 

İndirimli fiyatı;10 ml, 55.90 TL.

Mutlu haftalar,

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...