9.09.2020

Mineaderm Leke Karşıtı Aydınlatıcı Vitamin C Kompleksi


Bir süredir cilt bakım rutinimde aksatmadan kullanımına devam ettiğim, cildimin oldukça iyi anlaştığı nadir serumlardan biri; Mineaderm Leke Karşıtı Aydınlatıcı Vitamin C Kompleksi yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.

Öncelikle serumun vaadlerini sıralarsak;
-Yüksek Stabilize özelliği olan Vit-C kompleksi ile yüksek saflığı ve en ileri seviyede konsantre Hyaluronik Asit bileşimiyle elde edilen bu yoğun bakım serumu, mimik çizgilerini hedef alır. 
-Gelecekte oluşabilecek leke ve kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olur.
-Çevresel faktörlere karşı etkili korumayı destekler. 
-Yoğun nemlendirici, canlandırıcı özelliği sayesinde cildin sıkılığını arttırırken, cildin aydınlanmasını destekler. 
-Ciltteki ton eşitsizliklerini karşı mücadele eder.


Ürünün uygulanışına gelirsek; Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez yeterli miktarda ürünü ince bir tabaka halinde, yüz, boyun ve dekolte bölgesinde, ürün tamamen emilinceye kadar, hassas masaj yaparak uyguluyoruz.  


Öncelikle, serumu sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez cildime uyguladım. Tek yanak bölgesine bir damla kafi geliyor, ürün cilt yüzeyinden hızlıca emiliyor, geride yağlı veyahut yapışkan bir doku bırakmıyor. Cildimin kullanım süresi boyunca herhangi bir alerjik reaksiyon göstermediği bu serum, denediğim en etkili aydınlatıcı serumlardan biri oldu. 

Uzun bir müddet kullanım süresi zarfında; daha canlı- daha taze bir cilt dokusu ile karşılaşacağınız, hafif ve yeni oluşmuş sivilce lekelerinde, içerdiği Hyaluronik Asit sayesinde de mimik ve ince çizgilerde gözle görülür bir sonuç alabileceğiniz Mineaderm Leke Karşıtı Aydınlatıcı Vitamin C Kompleksi, leke ve nemsizlik problemi yaşayan ciltlerin mutlaka bir şans vermesi gereken bir serum.

Ürünün fiyatı ise; 30 ml, 274,90 TL.

2 yorum:

parfüm dedi ki...

Merhabalar size de ürün gondersek sayfanızda bir makale ile tanıtır mısınız .. alberto sego parfüm 05533947171

Olcay Turkuaz dedi ki...

İşbirlikleri için olcay.tile@gmail.com e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...