7.04.2021

Yeni Bir Alışveriş Deneyimi' Süsler Çini ve Seramik'

Süsler Çini-Seramik.com kısa bir süre önce tanıştığım, özellikle hobi yada ticari amaçlı çini-seramik sanatı ile ilgilenenler ya da çini dekoratif objelere, ürünlerine ilgi duyanların mutlaka ziyaret etmek isteyecekleri, uygun fiyat seçenekleri ile öne çıkan bir online satış sitesi.
Site; çini sanatı tasarım malzemelerinden, dekoratif çini tabaklara, çini objelerden, çini ve toprak altyapılı ev-yaşam ürünlerine kadar çini ile ilgili aklınıza gelebilecek oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip.


Benim siteden gerçekleştirdiğim alışverişim kısa bir süre önce elime ulaştı ve akabinde siparişimin bir kısmını blogda paylaşmaya karar verdim. 😀
Siparişimde en beğendiğim parça bu farklı boylarda dekora edilmiş turkuaz sır ile sırlanan üçlü dekoratif nar seti oldu. Sitede şu an indirimli fiyatı ile sadece 27 TL'den biz çini meraklılarına satışa sunuluyor. Benim gibi çini dekoratif objelere ilgi duyuyorsanız mutlaka bir göz atın.

İster çerezlik, ister kahvaltılık-reçellik olarak da sıklıkla kullanılan bu minik turkuaz kaseleri ise çok beğendim. Online satış sitesinde şu an altılı set halinde indirimli fiyatı ile sadece 18 TL'ye tüketici ile buluşuyor. Desenlerine ve rengine bayıldım.


Alışverişimin bir diğer parçası ise, hobi olarak çini sanatı ile ilgilenmek isteyip, tahrirden önce boyama ile hasır neşir olmak isteyenlere uygun bir ürün. Çini tahrirlenmiş tabaklar. Özellikle tahrir çekmekte zorlananlar ya da çini sanatına yeni ilgi duymaya başlayanlar için bu bisküvi pişirimi yapılıp, tahrirlenerek, boyanmaya hazır hale getirilen tabaklar işinizi oldukça kolaylaştıracak. Farklı desenlerde tahrirlenmiş bu 18 cm rölyefli tabaklar sadece 9TL'den satışa sunuluyor. 

Unutmadan, sitede kargo gönderimleri 2 gün içinde gerçekleşiyor, 100 TL ve üzeri gönderimler ise ücretsiz.

Çok daha fazlası için Süsler Çini Seramik online satış sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.😀



Mutlu Haftalar😀

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...