17.03.2023

Penhaligon’s British Tales Serisiyle Tarihi Bir Yolculuğa Hazır Olun

 İngiltere’nin köklü parfüm markası Penhaligon’s tarafından İngiliz aristokrasi tarihinden esinlenerek yaratılan British Tales serisinin çiçeksi kokularıyla baharın ruhunu teninizde hissedin.

İngiliz kültürü ve tarihindeki masalsı hikayelerden esinlenerek yaratılan British Tales parfümleri İngiltere’nin farklı lokasyonlarının birbirinden büyüleyici çiçeklerinin kokularını bir şişede bir araya getiriyor. 

İnce detaylara verdiği özenle eşsiz parfümler geliştiren Penhaligon’sın British Tales serisi İngiliz tarihinde yolculuğa çıkartıyor.





PENHALIGON'S ELISABETHAN ROSE EDP 100 ML

Kalbindeki tatlı gül notalarının, fındık yaprağı ve vetiver bitkisinin taze kokusunun muhteşem bir uyumda bir araya geldiği,Elisabethan Rose, çiçeksi kokusuyla adeta baharın gelişini müjdeliyor. 

İngiltere tarihinin popüler ailelerinden York ve Lancaster ailelerinin bir araya gelişinden ilham alınarak geliştirilen Elisabethan Rose’un benzersiz kokusu bağımlılık yaratıyor. 

Fiyatı: 4.150 TL

PENHALIGON'S THE FAVOURITE EDP 100 ML

Tatlı ve şehvetli bir parfüm olan The Favourite, pudralı ve çiçeksi kokusuyla baştan çıkartıyor. 

Mimoza, sandal ağacı ve misk notalarının bir arada bulunduğu bu benzersiz koku baharın neşesini ve hafifliğini teninizde yaşatıyor. 

Alt notalarında kullanılan bergamot, yasemin ve mandalina aromaları The Favourite’a bambaşka bir cazibe katıyor. 

Fiyatı: 4.150 TL


*Basın bültenidir.*


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...