9.02.2011

“BRUSH WITH FASHION” Bahar Makyaj Serisi


The Body Shop 2011 Bahar sezonu için hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilmiş, moda odaklı makyaj ve aksesuar serisi hazırladı. Bu seri içindeki tüm ürünler kendi fırçalarını içerir, Yerel Adil Ticaret içeriklerine sahiptir ve beğenilen ambalajları uluslararası alanda tanınan London College of Fashion işbirliğiyle tasarlanmıştır.



Far Paleti

Bu taşıması kolay palet herbiri birbirini tamamlayıcı dört renk, mini göz kalemi, mini far fırçası ve ayna içeriyor. Palet 01: Boho Beauty şeffaf, şeftali ve kahve tonları içeren mat renklere sahipken 02: A La Mode inci parlaklığında beyaz, pembe, gümüş ve dramatik etki yaratan yoğun mat siyah renklere sahiptir. Far ve göz kalemi bakım yapan Yerel Adil Ticaret ürünü marula yağı içermektedir.



Hi-Shine Lip Treatment

The Body Shop’un çok satan lip gloss’larının iki rengi kendi fırçasını da içeren özel ambalajıyla bu seride yer alıyor. Uygulamak için tüpü hafifçe sıkarak fırçayla dudağın dış çizgisini takip edin. Formülünde yoğun nem için Yerel Adil Ticaret ürünü marula ve avokado yağı içermektedir ve 01: Pink Cream ile 11: Juicy Peach tonlarında bulunmaktadır.



Illuminating Face Base

Yüzünüze Illuminating Face Base 01: Apricot Glow ile renk verin. Fondöten öncesi cilde uygulayarak cildin aydınlık kazanmasını sağlayın. Bu ürün Yerel Adil Ticaret ürünü marula yağı ile şeftali pigmentleri, ışığı geçiren partiküller ve yumuşak etki yaratacak mika içermektedir.


Tailored Cheek Tint

Görüntünüzü bir anda canlandırmak için ciltle temas ettiğinde gül pembesine dönüşen bu harika jel ideal. Ambalajı hafifçe sıkarak az miktarda jelin fırçaya gelmesini sağlayın ve hafif darbelerle elmacık kemikleriniz üzerinde eşit derecede dağıtarak uygulayın. Yerel Adil Ticaret ürünü nemlendirici marula yağı, brezilya fındığı ve şeftali yağı içermektedir.



Kaynak:The Body Shop Bülten



3 yorum:

Adsız dedi ki...

canım bu body shop urnlerı bana pahalı gelıyor ındırımdeyken daha ıyı oluyor yıl basında fıyatlar ınıyormu bır fıkrın varmı ___??

Olcay Turkuaz dedi ki...

Ben de eskisi adar takip etmiyorum artık body shop ürünlerini ama yılbaşında kampanya ya da indirim oluyor bazı ürünlerinde:))

Adsız dedi ki...

bazı urunler dıyorsun he ehmm su vanılyalı parfumu var onun ıcın sordum ben suan ıyı fıyat ama alamam su sıra tamam cnm madem beklıyiciğiz . tskler..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...