8.08.2011

BİODERMA'DAN İNATÇI CİLT KUSURLARINA ÖZEL ÇÖZÜM : SEBIUM SERUM!!!

Genelde aksi düşünülse de, akne sadece ergenlik çağına özgü bir rahatsızlık değildir. Özellikle yüzün alt kısımlarında ve çene bölgesinde tekrarlayan akne, siyah noktalar, cilt pürüzleri, deri altı birikimleri,  25-45 yaş arası kadınların %41’inde karşımıza çıkıyor. Sébium Sérum, yetişkinlerde görülen akne ve cilt kusurlarına karşı özel çözüm sunuyor.

Bu hassas soyucu bakım yerleşik cilt kusurlarını düzeltir, nazik peeling etkisi sayesinde cilt yüzeyini yumuşatır ve arındırır.
Düzensiz yüzeyleri eşitler  ve cildin doğal ışıltısını yeniden kurar . Patentli Fluidactive® kompleksi sayesinde sebum kalitesinin ve dengesinin korunmasına destek olur.
İki dermatolojik aktif içeriğe sahiptir; cildi pürüzsüzleştiren ve arındıran glikolik asit ve yoğun yatıştırıcı D Pantenol
Yenilikçi jel dokusu çok iyi tolere edilir. Sebium H2O veya Sebium Foaming Gel ile iyice temizlenmiş cilde gün aşırı akşamları uygulanır.
En iyi sonuç için Sebium Serum’u 4 haftalık kür şeklinde uygulayınız. Tek başına ya da gece bakımınızla beraber kullanılabilir.

*Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 40ml 54,50TL 


Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...