22.03.2012

Dermalogica İle Blogger Buluşması



Salı günü Fulya da Antis Kozmetik merkez binasında Dermalogica'nın FITE projesini ve yeni ürünlerinden Overnight Repir Serum hakkında ayrıntılı bilgi almak üzre bloggerlara ve web sitesi sahiplerine özel bir toplantı yapıldı.


Toplantı da ayrıntılı bilgisi verilen Ekonomik Özgürlük İçin Girişimcilik Projesi FITE Dermalogica ve Kiva ortaklığı ile dünya çapındaki kadın girişimcilerin iş kurmalarına ya da işlerini geliştirmelerine küçük kredilerle destek olunması amacıyla faaliyete geçirilen bir proje. 



Dermalogica kar amacı gütmeyen bir organizasyon olan Kiva ile işbirliği yaparak kadın girişimcilere doğrudan yatırım yapmayı, kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanabilecekleri bir işe başlamaları yada var olan işlerini daha da büyütmeyi hedefliyor. 



FITE'a katılmak için:
-Bir dermolgica ürünü satın almak
-joinFITE.org sitesine girerek ,satın almış olduğunuz ürünün iç ambaaljındaki FITE kodunu girmek.
-Girilen her bir kod için, Dermologica 1USA doları değerindeki mikro-kredinizi dünya genelinde seçtiğiniz bölge ve iş sahasındaki kadın girişimciye yönlendiriyor ve böylece küçük de olsa bu projeye katkıda bulunmuş oluyorsunuz.





Toplantıda bahsedilen diğer konu Dermalogica'nın yeni ürünü Overnight Repair Serumdu.
İçeriğindeki zengin esansiyel yağlar ve güçlü peptidlerle cilt bariyerini onarmaya, cilt sıkılığını artırmaya ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan Overnight Repair Serum'u her gece birkaç damla kullanrak ciltteki değişimi gözlemlemek mümkün.


Overnight Repair Serum'un anahtar bitkisel içerikleri.


İkramlar:)



 Toplantıda tanıtımı yapılan  Overnight Repair Serum


*Davet için Dermalogica ekibine ve Selin Hanım'a çok teşekkürler.*

Turkuaz  

2 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

güzel bir lansman olmuş benimde sevdiğim markalar arasındadır

Olcay Turkuaz dedi ki...

pembe fiyonk; teşekkürler, evet dermalogica ürünlerinden bende memnunum :)

sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...