21.01.2014

Orkid İle Tatlı Rüyalar Partisi...


Cumartesi günü Orkid’in yeni ürünü Orkid Platinum Gece Extra ile tanışmak , uyku hakkında özel ipuçları almak ve rengarenk uyku aksesuarlarıyla keyifli ve eğlenceli bir gece geçirmek için  W Hotel Extreme Wow Suit'te P&G ve Orkid ekibi ile biraraya geldik.

İlk olarak Uyku Uzmanı Prof. Dr. Derya Karadeniz, uykunun sağlığımız açısından gerekleri, sık karşılaşılan genel uyku problemleri ve daha iyi bir uyku düzeni yakalamak için almamız gereken önlemler hakkında bizi bilgilendirdi.

 Leziz ve oldukça beğeni toplayan atıştırmalıklarımız partimizde bize eşlik eden en hoş detaylardan biriydi kesinlikle:) Özellikle ben ay-yıldız kurabiyeli cupcake'lere bayıldım, oldukça da lezzetliydi:)

Orkid’in bu yeni ürünü Orkid Platinum Gece Extra, Orkid Platinum Comfort Normal’e göre yüzde 60 daha büyük arka yüzeyi sayesinde geceleri bile sızıntılara karşı yüzde 100’e kadar koruma sağlıyor ve kadınlara geceleri en çok ihtiyaç duydukları bölgede ekstra koruma sağlayarak güvenli ve deliksiz bir uyku sunuyor.


Turkuaz Blog

   Favori aksesuarımla birlikte tatlı rüyalara dalmayı ihmal etmedim:)

P&G ekibi bu keyifli organizasyonunda ORKİD tüketicilerini de unutmamış ve Orkid Türkiye facebook sayfasında içinde çok keyifli bir yarışmanın da olduğu Orkid Uyku Akademisi adında bir uygulama başlatmış. 
Özel günlerinizde size eşlik eden uyku kombinlerinize (örneğin favori pijamanız, pofuduk ayıcığınız, ya da uyku gözlüğünüz vs.) Orkid Platinum Gece Extra’yı da ekleyip, fotoğrafını, Orkid Uyku Akademisi’nde yer alan “#benuyurken yarışmasına yükleyerek, yarışmaya katılabilirsiniz. Fotoğrafların özel P&G jürisi tarafından değerlendirileceği 6 hafta sürecek yarışma boyunca her hafta 10 kişiye “Özel Yapım Orkid Pofuduk Yastık” ve “Orkid Platinum Gece Extra” hediye edilecek. Kazananlar arasından seçilecek her haftanın ilk 3 yarışmacısına ise, yarışma sonunda dilediği bir arkadaşıyla birlikte “Orkid’le Tatlı Rüyalar Partisi”ne davetiye ve “Sürpriz Uyku Seti” hediye edilecek. Siz de Orkid Uyku Akademisi’ne katılarak hem bu cici hediyelere sahip olmak hem de Wow Suit'de bu harika atmosferi tatma şansı yakayabilirsiniz.


*Bu hoş organizasyon için P&G ve Orkid ailesine sonsuz teşekkürler...*


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...