14.04.2014

Solenne İle Ayak Bakımı:)


İçinde bulunduğumuz bahar ve devamında bizi bekleyen yaz ayları ile beraber pürüzsüz görünümü daha bir önem arz eden ayaklarımız için Solenne Natural Ayak Peelingi ve Doğal Nemlendirici Topuk ve Ayak Kremi ile artık ayak bakım daha bir keyifli:)





Bakımımıza ilk adımı Solenne Ayak Peelingi ile atıyoruz:) İçeriğinde deniz tuzu , minerallernatural yağlar ve Tocopherol Oil barındırıyor.
Deniz tuzu ve mineralleri topuklardaki sertleşen derinin atılmasına yardımcı olurken,Tocopherol Oil ve natural yağlar ise ayaklarımız için gerekli  bakımı yapıp,  topuk çatlaklarını pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor.

Kullanımı: Öncelikle ayaklarımızı ılık su dolu bir kapta 15-20 dakika bekletiyoruz. Ve Solenne Ayak Peelingini ister elimize alıp masaj yaparak ister ince bir kabak lifiyle beraber tüm ayağımıza uyguluyoruz.Sonrasında derisi iyice yumuşamış olan ayaklarımızı ılık su ile duruluyoruz.


Daha pürüzsüz, kirlerden arınmış, topuk derisi yumuşamış ayaklarımızı sonraki adım da bekleyen işlem ise Doğal Nemlendirici Topuk ve Ayak Kremi:)



Kremin içeriğinde Allantoin ve Shea Butter bulunuyor.
Kremi masaj ile ayaklarımıza uyguluyoruz ve cildin kremi iyice emmesini sağlıyoruz. Ayak bakımında çoğunlukla benim uyguladığım işlem, yarım saat gibi müddet ayakları sıcak tutma işlemi oluyor. Bu işlem ile birlikte Solenne ile ayak bakımımız tamamlanıyor:) 
Sonrasında, ihtiyacı olan nemi almış, tazelenmiş , rahatlamış ve gün boyu hissedebileceğiniz yumuşaklıkta ayaklarımız yaklaşan yaz ayları için hazır:)
Tabi ki Solenne ayak bakım ürünlerini haftalık bakım rutinimize dahil etmeyi unutmayarak:)

Sevgiler:)


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...