6.04.2015

Caudalie Vine Body Butter.


 Kısa bir süre önce tanıştığım Caudalie Vine Body Butter, yoğun nemlendirici etkisi sebebiyle çokça memnun kaldığım en yeni bakım ürünlerimden biri.

Ürün; Caudalie ürünlerinin vazgeçilmez içeriği üzüm meyvesinin yanı sıra cilde yoğun nem verme ve yumuşatma özelliği ile bilinen shea yağı içeriyor ve oldukça yoğun bir shea aromasına sahip. Shea kokusunu çok sevdiğimden ürünün bu özelliği beni rahatsız etmedi.

Ürünü, Caudalie Crushed Cabernet Scrub ile ölü hücrelerden arındırdığım cildime bu peeling işlemi sonrasında uyguluyorum.
Ürün, cildi çok iyi nemlendiriyor, kuru bölgeler kısa süre içerisinde daha nemli ve yumuşak bir görünüm alıyor. Bildiğimiz klasik body butterlar gibi oldukça yoğun ve katı kıvamlı bir ürün. Fakat cilt üzerinde çok kısa sürede emiliyor ve yağlı bir görünüm bırakmıyor.

Ürünün güneş sonrası yatıştırıcı olarak da kullanımı öneriliyormuş, bu nedenle yaklaşan yaz ayları için de kullanımı ideal bir ürün olabilir. 


 %95 doğal içeriğe sahip Caudalie Vine Body Butter paraben, sodyum larül sülfat, fitalat, mineral yağ, fenoksietanol ve hayvansal içerik barındırmıyor.





200 ml fiyatı; 72, 50 TL.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...